LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Januar: Jedan znak će shvatiti da je TAJNO i LUDO VOLJEN, a nekoga će voljena osoba SLAGATI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Januar: Jedan znak će shvatiti da je TAJNO i LUDO VOLJEN, a nekoga će voljena osoba SLAGATI!

7 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročnih odnosa. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

 

 

BIK

Promjena, revolucija i strast su vam danas naznačeni. Odbijate više sjediti na ogradi i odbijate dopustiti sudbini da ide svojim tijekom, a da se ne trudite voditi je prema onome što želite. Vaš intenzitet osjećaja može čak ostaviti vašeg partnera pomalo zaslijepljenim. Neka vas instinkti vode u donošenju romantičnih odluka i oni će vaš život odvesti u novom smjeru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   Danas ćete biti prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš će partner voljeti vaše novo ja i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

 

 

RAK

Imperativ je da držite svoj ego po strani ako želite njegovati vrlo obećavajući odnos. Vaš vlastiti uski vid i ego vrlo će vjerojatno uzrokovati probleme u vašem obiteljskom životu. Pravodobna intervencija je bitna ako ne želite da se ovo razvije u dugotrajnu svađu. Pokušajte sagledati stvar s gledišta koje se razlikuje od vašeg.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Danas će u vašoj romantičnoj vezi nastati komplikacije. Vaš mlađi brat ili sestra ili vaš partner može igrati ključnu ulogu u tome. To ne znači da ćete naučiti nešto loše o svom partneru. Umjesto toga, saznat ćete za aspekt njegove/njezine osobnosti kojeg prije niste bili svjesni, a to može dodati slojevima vaše veze.

 

 

DJEVICA

Danas ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Opet ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

 

VAGA

Ljubavni horoskop:   Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete danas pokazati svoju nježniju stranu svom partneru  nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/njena osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

 

ŠKORPIJA

Brinite danas o zdravlju starije rodbine. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​svom partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

 

JARAC

Iako želite biti romantični i možda ste čak planirali podijeliti poseban trenutak sa svojim partnerom danas, brojne druge obveze vjerojatno će vas odvući od romantike i ljubavi. Jednostavno nećete imati vremena prepustiti se svojoj romantičnoj gesti. Ali pokušajte uključiti kratku i slatku gestu, čak i ako danas ne možete napraviti ništa detaljnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:   Stres se sve više razvijao u vašoj vezi i trudili ste se da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, to će konačno osloboditi sav stres i zaostalu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Uz sve što je otvoreno, moći ćete donijeti neku važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.

 

 

RIBE

Stres na poslu ili u drugim područjima života vjerojatno će utjecati na sklad u vašoj vezi. Mali problemi danas mogu poprimiti nerazmjernu važnost. To može dovesti do velikog neslaganja oko manjeg problema u vašoj vezi. Ako ste slobodni, sami zakažite neke opuštajuće aktivnosti. Dan nije povoljan za komunikaciju jer postoje šanse da budete neshvaćeni.