Expand To Show Full Article
Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, dolaze vam DANI ISPUNJENJA ŽELJA i OGROMNE RADOSTI! -

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, dolaze vam DANI ISPUNJENJA ŽELJA i OGROMNE RADOSTI!

OVAN

Ovih dana ćete se možda htjetiodsjeći od svijeta i sakriti. Vaše dvorište ili spavaća soba trenutno se čine posebno privlačnim, a možda ste upravo kupili novi meki uvez za koji umirete od želje. Neće vam se čak niti dijeliti obrok s ostatkom kućanstva. Ne brini zbog ovoga. Svi povremeno želimo malo vremena nasamo. Vaša obitelj bi trebala razumjeti.

 

BIK

Posebno ste se trudili i počinjete se pitati je li sav vaš trud bio uzaludan. Restrukturiranje na poslu ostavlja vas da se pitate gdje se točno uklapate ili uklapate li se uopće. Možda ćete imati problematičnih nekoliko dana, ali će vam laknuti kada saznate da viši imaju velike planove za vas u novoorganiziranoj, modernoj tvrtki.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno se osjećate spremni za promjenu. Ne radi se o tome da ste nezadovoljni svojim poslom ili okolinom, nego je vaš um gladan novih izazova. Možda ćete moći utažiti ovu glad tako što ćete preuzeti veću odgovornost na poslu ili se prijaviti za pohađanje nekih večernjih sati nakon posla. Svaka nova i drugačija aktivnost pružit će vašem umu stimulaciju za kojom žudi.

 

RAK

Prijatelj ili rođak bi mogli predložiti putovanje, ali ne želite  razmišljati ni o odlasku u trgovinu. Ni s kim nećeš previše razgovarati. Vaš um je vjerojatno na intelektualnim ili metafizičkim stvarima. Mogli biste samo poželjeti ostati kod kuće i učiti te predmete cijeli dan. Recite svom prijatelju da ideja o putovanju zvuči sjajno i o tome ćete razgovarati kasnije. To je sve što sada možete upravljati.

 

LAV

Prepuni ste samopouzdanja i entuzijazma. Nije iznenađujuće da oni oko vas odgovaraju jednako. Vaš osmijeh je zarazan, a ljudi se šale i smiju s vama tijekom dana. Imat ćete mnogo uspjeha u svemu što danas radite, iako će se grupni napori vjerojatno pokazati korisnijim. Romantika je istaknuta u večernjim satima, stoga je iskoristite!

 

DJEVICA

Zasigurno postoje prednosti i nedostaci visoke razine intuicije koju imate. Ovih dana ćete se možda osjećati opterećeni nekim čudnim mislima koje vam dolaze u glavu. Samo će vrijeme pokazati jesu li to istinite slutnje ili jednostavno čudna sanjarenja. U međuvremenu, vjerojatno bi vam bilo najbolje da ih potpuno zanemarite. Život je prekratak da bismo igrali igru ​​”što ako”.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, dolaze vam DANI ISPUNJENJA ŽELJA i OGROMNE RADOSTI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top