Expand To Show Full Article
DO KRAJA SEDMICE: OVA 2 znaka će NAJVIŠE UŽIVATI, a za OVOG odmora nema, jer stižu NOVI PROBLEMI... -

DO KRAJA SEDMICE: OVA 2 znaka će NAJVIŠE UŽIVATI, a za OVOG odmora nema, jer stižu NOVI PROBLEMI…

OVAN

Velik osjećaj dužnosti prema svojim bližnjima vjerojatno će pokretati vaše postupke. Mislite o sebi kao o važnom uzoru mladima. Možda se ugledaju na vas, a da vi to niste ni znali. Pobrinite se da stojite uspravno i ponosno bez obzira na to smatrate li vaš posao lošim ili ne. Primjer koji ste postavili vjerojatno će imati efekt curenja koji će na kraju dirnuti mnoge ljude.

 

BIK

Na neki način, ovih dana bi vam se, moglo činiti kao dani obračuna. Možda ćete se pogledati u ogledalo i vidjeti stvari s kojima zapravo niste baš zadovoljni. Možda gajite osjećaj srama na temelju prošlih događaja koji vam još uvijek ostaju u mislima. Ne dopustite da se ova sjena nesigurnosti i dalje zadržava u vašem životu. Proradite kroz ove osjećaje i identificirajte korijen problema.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo su za vas intenzivni dani tijekom kojih se pojavljuje nesklad u različitim područjima vašeg života i potiče vas na akciju. Drugi bi mogli biti smiješno tvrdoglavi, uzrokujući napetost i frustraciju gdje god se okrenete. Zabava je ključ za uravnoteženje jednadžbe. Veselo raspoloženje i razigran stav pomoći će vam da ispravite svaku situaciju koja vam se nađe na putu. Lijepo se provedi.

 

RAK

Postoji negativan intenzitet  koji će se samo pogoršati ako nastavite s ovom tvrdoglavošću oko svakog problema koji vam se pojavi. Velik dio aktivnosti usredotočit će se na načine na koje ljudi mogu izaći iz svojih kolotečina i vidjeti stvari iz potpuno drugačije perspektive. Ako inzistirate da ostanete fiksirani na svom putu, naići ćete samo na otpor.

 

LAV

Neka naredni dani posluže kao podsjetnik na važnost ljubavi. Nemojte samo razmišljati o tome kao o robi za koju se borite i pobjeđujete podmuklim trikovima i strateškim taktikama za izlaske. Shvatite da je ljubav očita u tome kako vidite svijet; to je sjeme u tebi. Što više vidite ljubavi u ljudima oko sebe, čak i u srcu stranca, više ćete biti blagoslovljeni njenom blistavom svjetlošću.

 

DJEVICA

Možda će vam biti teško poduzeti akciju po bilo kojem praktičnom pitanju. Ako otkrijete da je to slučaj, nemojte se truditi da se to dogodi. Više vas zanima maštovita strana života. Sanjanja mogu biti prekrasan bijeg za vas. Učinite nešto što će vas izbaciti iz vašeg trenutnog raspoloženja.

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA SEDMICE: OVA 2 znaka će NAJVIŠE UŽIVATI, a za OVOG odmora nema, jer stižu NOVI PROBLEMI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top