LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Maja: CIGANSKE KARTE proriču OVIM znacima BUĐENJE NOVE LJUBAVI, a OVAJ znak će okruniti svoju vezu BRAKOM i SRETNOM VIJEŠĆU!

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Maja: CIGANSKE KARTE proriču OVIM znacima BUĐENJE NOVE LJUBAVI, a OVAJ znak će okruniti svoju vezu BRAKOM i SRETNOM VIJEŠĆU!

15 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Komunikacija je pitanje narednih dana, a je u igri poravnanje planeta u kombinaciji sa kartama. Međutim, to će vam biti vrlo ugodno i također vrlo ohrabrujuće u smislu nove veze koju ste započeli ili ste na rubu početka. Unatoč prijašnjim tvrdnjama suprotno, otkrit ćete da imate toliko toga zajedničkog da ste jednostavno oduševljeni što ste se našli.

 

BIK

Umjesto da trošite svoje vrijeme razmišljajući o tome kako bi bilo divno imati toplog i brižnog romantičnog partnera, bilo bi vam puno bolje izaći i sudjelovati u nekim grupnim aktivnostima ili se uključiti u raznolikiju društvenu scenu. Ako drugima odgovarate s entuzijazmom, i oni će se zainteresirati za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sadašnja konfiguracija donosi priliku za novi početak u vašoj vezi. Ako vam se čini da ste imali problema s komunikacijom zbog nesporazuma, ohrabrite se. Ako možete sjesti i početi razgovarati o tome kako se iskreno osjećate, oboje ćete otkriti da vaš partner (sadašnji ili budući) brod raste u snazi. Oboje vam je duboko stalo jedno do drugog, stoga se nemojte bojati to pokazati!

 

RAK

Položaj karata potiče vas da stupite u kontakt sa svojim osjećajima i podijelite ih s onim do koga vam je najviše stalo. Umjesto da pričate o tome kako biste se oboje “trebali” osjećati, zašto ne prihvatite svoju vezu onakvu kakva jest. Ako možete uživati ​​u tome gdje ste sada i možete vjerovati svom srcu da će vas voditi, pronaći ćete pravi izvor zadovoljstva.

 

LAV

Karta vas potiče da budete spontaniji u svom ljubavnom životu, a manje uvjetovani i zabrinuti o tome što drugi ljudi možda misle. Možda postoji netko tko vas posebno privlači, za koga mislite da ga vaši prijatelji ili obitelj možda ne odobravaju ili tko možda nije dovoljno cool. Ako vam srce govori da idete na to, zašto se povlačiti?

 

DJEVICA

Iako možete pokušati zadržati svoje strastvene osjećaje pod kontrolom i otkriti se suptilno, čak i s ukusom, možda nećete biti u stanju to uspjeti, pogotovo s sadašnjom kozmičkom klimom. Emocije su određenoj osobi ključale ispod površine već neko vrijeme, a kada se ukaže prilika da se nešto učini po tom pitanju, sve bi to moglo biti previše!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2