LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Januar: Dolazi buran dan; bivša ljubav donosi neočekivane emocije i događaje Ovnu, Lavu, Djevici, Vagi, Škorpionu, Jarcu, Vodenjaku i Ribama.

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Januar: Dolazi buran dan; bivša ljubav donosi neočekivane emocije i događaje Ovnu, Lavu, Djevici, Vagi, Škorpionu, Jarcu, Vodenjaku i Ribama.

4 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja):

Dan će biti prepun energije i strasti. Možda ćete se naći u kontaktu sa bivšom ljubavi, ali budite oprezni, jer bi ta situacija mogla biti napeta i puna drama. Ako ste trenutno u vezi, uživajte u trenucima intimnosti i nježnosti s partnerom.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja):

Bikovi će se osjećati snažno povezanim sa svojim partnerima, a bivša ljubav neće biti tema razgovora. Izbjegavajte konflikte u vezi, jer se mogu lako pretvoriti u ozbiljnu svađu.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja):

Rođeni u ovom znaku će se osjećati jako društveno i željni su novih avantura. Mogu se pojaviti neka nova poznanstva, ali bi bivša ljubav mogla biti razlog za zabrinutost. Ne pokušavajte se suočiti s prošlošću, već se fokusirajte na budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja):

Rođeni u ovom znaku će biti emocionalni i skloni razmišljanju o prošlosti. Ako ste nedavno prekinuli s partnerom, ovaj dan će biti dobar da se posvetite sami sebi i svojim interesima. Ukoliko ste u vezi, ne zanemarujte svoje osjećaje i izrazite ih otvoreno prema partneru.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza):

Lavovi će se osjećati samopouzdano i spremno na nove izazove. Bivša ljubav bi se mogla pojaviti u vašem životu, ali to ne bi trebalo utjecati na vašu trenutnu vezu. Uživajte u trenucima s partnerom i provedite kvalitetno vrijeme zajedno.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna):

Rođeni u ovom znaku će biti posvećeni svom radu i neće biti previše skloni razmišljanju o ljubavi. Ako se pojavi bivša ljubav, nemojte previše razmišljati o tome i fokusirajte se na svoje ciljeve. Ukoliko ste u vezi, danas se posvetite partneru i uživajte u mirnim trenucima zajedno.

Vaga (23. rujna – 22. listopada):

Rođeni u ovom znaku će se osjećati sretno i uživat će u svom ljubavnom životu. Mogu se pojaviti neke manje nesuglasice s partnerom, ali će vam brzi i otvoreni razgovor pomoći da riješite sve probleme. Bivša ljubav može se pojaviti u vašem životu, ali nemojte dozvoliti da vam to poremeti trenutnu sreću. Uživajte u romantici i pažnji koju primate od svog partnera.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog):

Rođeni u ovom znaku će biti emocionalno intenzivni i željni dubokih veza. Bivša ljubav može vas progoniti i izazivati snažne emocije, ali pokušajte ostati mirni i usredotočeni na svoju sadašnju vezu. Budite iskreni prema partneru i dijelite svoje osjećaje s njima.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca):

Rođeni u ovom znaku će se osjećati avanturistički i željni slobode. Bivša ljubav može se pojaviti iznenada, ali ne dopustite da vam to oduzme fokus. Uživajte u svojoj trenutnoj vezi, ali se nemojte bojati otvoreno razgovarati o svojim potrebama i željama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja):

Rođeni u ovom znaku će se osjećati ambiciozno i usredotočeno na svoje ciljeve. Bivša ljubav može vam donijeti izazovne trenutke, ali nemojte dopustiti da vas to omete. Budite jasni u svojim namjerama prema partneru i otvoreno razgovarajte o svojim očekivanjima.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače):

Rođeni u ovom znaku će biti inspirirani i željni promjene. Bivša ljubav može izazvati pomiješane osjećaje u vama, ali pokušajte se usredotočiti na sadašnji trenutak. Dopustite si da istražite nove načine izražavanja ljubavi i povezivanja s partnerom.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka):

Ribe će biti emotivne i suosjećajne prema drugima. Bivša ljubav može probuditi stare osjećaje, ali nemojte se previše zaglaviti u prošlosti. Uživajte u trenucima nježnosti s partnerom i izražavajte svoju ljubav na svoj jedinstven način.