Expand To Show Full Article
CIGANSKI HOROSKOP od 15. do 31. maja: OVOM znaku je suđeno da dobije NOVAC, a život OVOG znak se također DRAMATIČNO mijenja! -

CIGANSKI HOROSKOP od 15. do 31. maja: OVOM znaku je suđeno da dobije NOVAC, a život OVOG znak se također DRAMATIČNO mijenja!

OVAN

Ne znate mogu li jednostavne riječi i tvrdnje doista oslikati cijelu sliku i pokazati vam smjer kojim treba ići. Ne treba vam puno objašnjenja da biste osjetili da nešto nije u redu.

Ostanite na svom mjestu kada su u pitanju važni izbori koje ste već napravili, ali pazite da ne ostanete odani stvarima koje pripadaju prošlosti i više ne stoje kao stupovi koji grade vašu stvarnost.

 

BIK

Možda se čini da je vrijeme potrošeno na određene dijaloge, ali izazvani osjećaji uopće nisu gubitak. Vaši instinkti vas vuku u određenom smjeru, koliko god vaši izbori bili iracionalni, i nećete biti raspoloženi oduprijeti mu se ili ga ostaviti po strani da pričekate neko drugo vrijeme.

Tajming je savršen takav kakav jest. Ne dopustite nikome da govori o boljem vremenu ako ste već donijeli važne odluke i oni ovise o vašoj inicijativi i sposobnosti da se otresete bilo kakvih vanjskih ograničenja i ograničenja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neki izbori su opasni i ne bi ih trebali donositi. Budite strpljivi s otvorenim vratima i prilikama koje kao da odjekuju u vašem srcu. Moguće je da je vaša pozicija unutarnjeg mira ugrožena i ono za čim osjećate potrebu juriti, neće zadovoljiti vašu istinsku unutarnju žudnju.

Niste raspoloženi za nove filozofije i previše rasprava. Osjetite atmosferu i prilagodite se, fleksibilni i ostavljajući sav višak riječi iza sebe.

 

RAK

Bez obzira na vlastiti potencijal i veličinu, ne osjećate se dovoljno samopouzdano da napravite neke hrabre poteze i niste sigurni hoćete li imati dovoljno energije za izdržati.

Inspiracija ne dolazi kada pokušavate kontrolirati stvari i previše se čvrsto držati onoga što treba osloboditi. Biti čvrst u samopoštovanju ne znači nužno biti čvrst u jednoj jedinoj perspektivi.

 

LAV

Obično biste bili spremni za novi izazov, ali ne znate jeste li ovaj put poduzeli sve prave korake u pravom smjeru. Nešto se ne osjeća kako treba. Ako vam treba vremena da se odmorite, razmislite o svojim mogućnostima i izgradite neke zidove i granice za vanjski svijet, nemojte se gurati dalje.

Ovo bi moglo biti vrijeme mentalnog zdravlja za mnoge, kao i vrijeme kada se duboko iscjeljivanje podržava kroz meditaciju, odmor i duhovni rad koji pomaže vašoj duši da se razvija.

 

DJEVICA

Previše ste razmišljali o nekim važnim stvarima koje su zahtijevale vaš spontani pristup. Ipak, nema mjesta krivnji i još više pretjerivanja. Dali ste sve od sebe i trebate se usredotočiti na budućnost koja je pred vama i na sve mogućnosti koje će vam život pružiti za prevladavanje prošlih prepreka.

Čini se da se povijest prečesto ponavlja i to je na neki način utješno, jer već prepoznajete najvažnije dijelove sebe koji se trebaju promijeniti. Vrijeme ima ogromnu vrijednost. Nemojte ga trošiti.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKI HOROSKOP od 15. do 31. maja: OVOM znaku je suđeno da dobije NOVAC, a život OVOG znak se također DRAMATIČNO mijenja!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top