Sedmični TAROT: Karte su OVIM znacima spremile nešto VRLO VAŽNO i ZANIMLJIVO, dok OVOM znaku MNOGO NOVCA!

Sedmični TAROT: Karte su OVIM znacima spremile nešto VRLO VAŽNO i ZANIMLJIVO, dok OVOM znaku MNOGO NOVCA!

11 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sedmica mačeva, obrnuto

Sedmični tarot: Ova karta ima pozitivne rezultate u obrnutom stanju. Ovaj tjedan će vas dovesti u poziciju da dobijete svađu. Iako svađanje nije divno, dobar je osjećaj znati da ste bili u pravu i da je vaša uloga u svađi opravdana i istinita.

Ne dopuštate da vas rastrgnu dok s drugim ljudima komunicirate ono što vjerujete da je istina. Samo izrazite svoje osjećaje i na kraju ćete biti poznati kao osoba koja ih je naučila potrebnu i cijenjenu lekciju.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Devetka štapića, obrnuto

Možete se veseliti previše prepreka koje će vam ovaj tjedan ometati napredak. To ne znači da nećete dobiti ono što trebate, ali znači da će vam svatko i sve u životu stajati na putu.

Nećete imati novca za ovo. Nećete moći dogovoriti važan sastanak. Večera će slučajno izgorjeti i mogli biste propustiti uplatu na računu. Ništa nije tragično, sve je frustrirajuće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Carica, obrnuto

Uskoro ćete vidjeti kako se nešto u vašem životu raspetljava, točno pred vašim očima, a to ne znači ništa negativno. Došlo je do misterija, a vi ste proveli godine pokušavajući shvatiti što se događa.

Ovaj tjedan ćete saznati nešto važno, što će upotpuniti određenu epizodu vašeg života. Trebali ste ovu ‘stvar’ maknuti s puta, a ovaj tjedan privodi se kraju. Sve je u redu.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Kočija, okrenuta naopako

Ovo je tjedan u kojem ćete konačno saznati neke vijesti koje ste čekali. Presuda nije onakva kakvu ste htjeli. Postoji velika vjerojatnost da ovo ima veze s pravnim stvarima.

Ako ste sudjelovali u parnici, možda ćete otkriti da nemate nogu na koju biste mogli stajati ili će vam biti ponuđeno nešto što smatrate uvredljivo nedostatnim. Ovaj tjedan bit ćete ljuti i nećete biti raspoloženi za popuštanje.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vrag, obrnut

Ovaj tjedan ćete se posvađati s nekim tko vam jako ide na živce. Stvar kod tebe da ideš pravo na grkljan kada osjećaš da je netko prekoračio svoju meru, a to je ono što ćeš raditi tijekom tjedna.

Jednostavno vas nije briga što tko misli o vama. Dok nekome čitate čin pobune jer vas je uvrijedio, ostavit ćete tu osobu bez riječi i nesposobnu da se brine za sebe.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sedmica pehara

Ovaj vam tjedan donosi neozbiljne, ali zabavne stvari. Ovaj tjedan ne obećava ništa previše ozbiljno – što bi moglo biti savršeno. Vaši interesi i hobiji bit će tamo gdje su vam misli, što bi vam trebalo jako dobro funkcionirati.

Ne planirajte postići ništa divovsko, jer ovaj tjedan nije predviđen za takvu vrstu ambicija. Držite se jednostavnih projekata i stvari za koje znate da ih možete dovršiti.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Zvijezda

Ova je karta uvijek zbunjivala ljude; međutim, njegovo pravo značenje se vrti oko ideje da ste vi zvijezda vlastite emisije, ovaj tjedan. U biti, bit ćete ‘to’ osoba o kojoj svi razmišljaju.

Pažnja koju ćete dobiti može biti dobra ili loša, ali jedina stvar koju nećete moći osporiti je ‘iznos’ koji ćete dobiti. Dakle, ako se ovaj tjedan osjećate povučeno i tiho, pripremite se na napad pažnje jer će sve oči biti uprte u vas.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Šestica pehara, obrnuto

Ovaj vam tjedan donosi trenutno zadovoljstvo. Bit ćete proaktivni kada je u pitanju marljivost. To znači da ćete, ako otplatite dug, dobiti nagradu da vas to više nikada ne mora gnjaviti. Iako se to čini očiglednim, to je također ono što ćete raditi ovaj tjedan.

Očekujte da ćete raščistiti staro nesporazume i započeti nove pothvate. Vaši potezi su dobro odmjereni i neće stvoriti karmičke posljedice. Osjećat ćete se dobro zbog svojih izbora ovog tjedna.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Dva mača, obrnuto

Ovaj tjedan možete se oslanjati na sliku, a ne na sadržaj, jer ova karta implicira da ćete nekoga pokušati preboljeti. Možda ćete biti uspješni samo u tome, ali ćete znati da je na nekoj razini ono što vam je donijelo uspjeh donekle bila laž ili lažna slika o vama samima.

Sasvim je ljudski željeti imati stvari, a da biste dobili ono što želite ovog tjedna, dat ćete pogrešne informacije. Izvući ćete se s tim, a to će vam goditi. Ipak, iznutra, možete nositi sa sobom nešto krivnje za vaše lažno predstavljanje.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kralj štapića

Očekujte da ćete ovaj tjedan pronaći vodstvo ruke pomoći, jer postoji netko u vašem životu tko je jako dobar u ovakvim stvarima. Bit ćete spašeni na način koji se odnosi na financijske smjernice ili savjete u pravnim stvarima.

Obitelj je tu za vas i možete se osloniti na one kojima vjerujete. Jedno je sigurno, niste sami. Možete iskoristiti svakoga tko vam ponudi svoju pomoć, jer su pouzdani i sposobni raditi s vama i za vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Četvorka štapića, obrnuto

Savršena karta i savršen tjedan koji slijedi. Ono u što ulažete svoju energiju cvjeta na pozitivan način. Obiteljski život je dobar, a sve svađe su ostavljene po strani. To je također tjedan iscjeljenja, jer shvaćate da ne postoje prepreke koje bi stajale na vašem putu napretka.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Devetka pehara, obrnuto

Ovotjedni Tarot otkriva da činite sve što možete kako biste stvorili nešto lijepo i da, iako ste potpuno na pravom putu, vaš cilj postignuća možda neće uspjeti ovaj tjedan. Sve je u redu i nema razloga za brigu.

To ti je više upozorenje koje ti govori da nastaviš, nemoj stati. Ovaj tjedan nećete dobiti ništa, ali vaši napori apsolutno idu prema uspjehu. Ostanite pri tome i vjerujte procesu. Sve će vam uspjeti.