Sedmični TAROT: Karte su OVIM znacima spremile nešto VRLO VAŽNO i ZANIMLJIVO, dok OVOM znaku MNOGO NOVCA!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sedmica mačeva, obrnuto

Ova karta ima pozitivne rezultate u obrnutom stanju. Ovaj tjedan će vas dovesti u poziciju da dobijete svađu. Iako svađanje nije divno, dobar je osjećaj znati da ste bili u pravu i da je vaša uloga u svađi opravdana i istinita.

Ne dopuštate da vas rastrgnu dok s drugim ljudima komunicirate ono što vjerujete da je istina. Samo izrazite svoje osjećaje i na kraju ćete biti poznati kao osoba koja ih je naučila potrebnu i cijenjenu lekciju.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Devetka štapića, obrnuto

Možete se veseliti previše prepreka koje će vam ovaj tjedan ometati napredak. To ne znači da nećete dobiti ono što trebate, ali znači da će vam svatko i sve u životu stajati na putu.

Nećete imati novca za ovo. Nećete moći dogovoriti važan sastanak. Večera će slučajno izgorjeti i mogli biste propustiti uplatu na računu. Ništa nije tragično, sve je frustrirajuće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Carica, obrnuto

Uskoro ćete vidjeti kako se nešto u vašem životu raspetljava, točno pred vašim očima, a to ne znači ništa negativno. Došlo je do misterija, a vi ste proveli godine pokušavajući shvatiti što se događa.

Ovaj tjedan ćete saznati nešto važno, što će upotpuniti određenu epizodu vašeg života. Trebali ste ovu ‘stvar’ maknuti s puta, a ovaj tjedan privodi se kraju. Sve je u redu.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Kočija, okrenuta naopako

Ovo je tjedan u kojem ćete konačno saznati neke vijesti koje ste čekali. Presuda nije onakva kakvu ste htjeli. Postoji velika vjerojatnost da ovo ima veze s pravnim stvarima.

Ako ste sudjelovali u parnici, možda ćete otkriti da nemate nogu na koju biste mogli stajati ili će vam biti ponuđeno nešto što smatrate uvredljivo nedostatnim. Ovaj tjedan bit ćete ljuti i nećete biti raspoloženi za popuštanje.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vrag, obrnut

Ovaj tjedan ćete se posvađati s nekim tko vam jako ide na živce. Stvar kod tebe da ideš pravo na grkljan kada osjećaš da je netko prekoračio svoju meru, a to je ono što ćeš raditi tijekom tjedna.

Jednostavno vas nije briga što tko misli o vama. Dok nekome čitate čin pobune jer vas je uvrijedio, ostavit ćete tu osobu bez riječi i nesposobnu da se brine za sebe.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sedmica pehara

Ovaj vam tjedan donosi neozbiljne, ali zabavne stvari. Ovaj tjedan ne obećava ništa previše ozbiljno – što bi moglo biti savršeno. Vaši interesi i hobiji bit će tamo gdje su vam misli, što bi vam trebalo jako dobro funkcionirati.

Ne planirajte postići ništa divovsko, jer ovaj tjedan nije predviđen za takvu vrstu ambicija. Držite se jednostavnih projekata i stvari za koje znate da ih možete dovršiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Sedmični TAROT: Karte su OVIM znacima spremile nešto VRLO VAŽNO i ZANIMLJIVO, dok OVOM znaku MNOGO NOVCA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top