LJUBAVNE PERIPETIJE: OVOM znaku će se POSREĆITI, dok OVOG znaka čeka GORAK OKUS KAJANJA i KAZNA SUDBINE!

LJUBAVNE PERIPETIJE: OVOM znaku će se POSREĆITI, dok OVOG znaka čeka GORAK OKUS KAJANJA i KAZNA SUDBINE!

13 svibnja, 2023 0 By Admin 2

DJEVICA

Na vašu žalost, vi ste svoje srce dali pogrešnoj osobi. Svjesni ste toga od prvoga dana, ali nadate se da se stvari mogu promijeniti i da će vas ta osoba zaista voljeti.

Moglo je sve poći i drugim putem. Bili ste u prilici da birate između dvije osobe koje su pokazale interes za vas.

Na žalost, zvijezde vide da ste pogriješili i da se gotovo cijelo vrijeme kajete zbog pogrešnog odabira. Odabrali ste osobu koja je imala interes biti s vama, a osoba koju ste ostavili gajila je ljubav prema vama.

Niste to na vrijeme prepoznali i sada će doći vrijeme kajanja.

Stalno vas proganja pitanje što bi bilo kada bi bili sa onom drugom osobom, da li bi se voljeli, kako bi vaš život izgledao? Na to pitanje nema odgovora, sigurno bi bilo drugačije, ali sada je tako kako je.

Znate da vam nema budućnosti sa sadašnjim partnerom i vrijeme pred vama će vam to i dokazati.

Kazna će vam biti da ćete morati tugovati i kajati se zbog pogrešne odluke. To će vas dugo proganjati, ali i tome će doći kraj.

Možda jednom uspijete stupiti u kontakt sa osobom za koju sada smatrate da bi bila ona prava, ali vrijeme će pokazati da li je to moguće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Težak period je pred vama, ali što prije razriješite loše svari, to ćete prije moći krenuti dalje. Prošlost ćete morati ostaviti iza sebe. Do tada, slijedi period u kojem ćete iskusiti gorko kajanje i veliku tugu.

Stranice: 1 2