Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 11. maj

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 11. maj

10 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nikada se niste željeli udaljiti od svog partnera ni na koji način, ali ste shvatili da je održavanje strasti u vezi definitivno posao. Međutim, dorasli ste zadatku i danas ćete biti dvostruko inspirirani tranzitom Sunca u konjunkciji s Uranom. To će vam naizgled staviti nove ideje u um. Ideje će se činiti tako zabavnim da nećete moći odoljeti da ih isprobate. Imate partnera koji je uvijek spreman prihvatiti sve što smislite.

Vidjet ćete da se i vi i vaš partner zabavljate malo više nego inače. Zapravo, može vam se zavrtjeti od ideje da je ono na što ste naletjeli poput karike koja nedostaje za izgradnju još boljeg zajedničkog odnosa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Stvari danas izgledaju prilično dobro za vas i vašeg partnera, Jarac, budući da ovaj tranzit Sunca u konjunkciji s Uranom izgleda izvlači najbolje iz vas oboje. Primijetit ćete da se oboje tajno smiješite jedno drugom na javnim mjestima, a što više to radite, to se više razbijate. Današnji dan donosi lagani dodir u vašem odnosu jedni prema drugima, kao da postoji igra u svemu što radite, a sve to izgleda previše zabavno.

Otkrit ćete da ćete se vi i vaš partner PUNO smijati, a možda nećete imati ni razloga za to. Cijeli dan će biti ovakav, od trenutka kad se probudite dok ga ne nazovete noć. Dobar je dan za razigranost i oboje ćete unovčiti tu ideju jer je tako dobro ne biti opterećen egom. Danas je lagan i jednostavan — uživajte!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Kao da je četvrtak skrojen za vašu osobnost, Vodenjak, jer Sunce u konjunkciji s Uranom stvarno pogađa mjesto kada su ljubav i romansa u pitanju. Vi i osoba s kojom ste u vezi prijeći ćete granicu danas; znao si da će se to dogoditi, a danas je taj dan.

Ono što se ovdje misli je da ćete ili svoju vezu dovesti do sljedećeg logičnog koraka ILI ćete oboje primijetiti da se stvari čine manje… ozbiljnima na sve prave načine. Kao da ste došli do raskrižja na kojem oboje odlučujete zauzeti lakši, optimističniji stav jedno prema drugome, i to će uspjeti! Za vrijeme Sunca u konjunkciji s Uranom, sve što možete učiniti je složiti se, a to nije loše!