LJUBAVNI HOROSKOP za 31. Decembar: OVAJ znak će imati ROMANTIČAN SUSRET sa vrlo šarmantnom osobom -SVE miriši na NOVU VEZU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 31. Decembar: OVAJ znak će imati ROMANTIČAN SUSRET sa vrlo šarmantnom osobom -SVE miriši na NOVU VEZU!

30 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Prijatelji, suradnici i razne vrste ljudi koje poznajete mogu vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da bi se vaš ljubavni život malo ubrzao! Slijedite ono što kažu kako biste ažurirali svoju bazu podataka za upoznavanje, osim savjeta za flert! Tražite ljubav pa je bolje da se usredotočite na nju, nego da se zaključate radi nekog trenutnog užitka!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda će se neke promjene pojaviti u umu vašeg partnera. Možda želi usvojiti avanturistički pristup životu, a to će uključivati ​​nekoliko eksperimenata kako bi postigao željeni cilj. Možda ćete čak morati promijeniti svoje prehrambene navike ili mjesto stanovanja. Samo pazite da kontrolirate svoj smijeh nad bilo čim novim što vaš partner pokušava učiniti!

 

 

BLIZANCI

Na frontu odnosa danas je naznačena velika promjena. Ako ste već u vezi, dobro razmislite gdje je želite odvesti ili je li došlo vrijeme da se izvučete iz loše situacije. Ako ste slobodni, onda ovo nije najbolje vrijeme da se upustite u novu vezu jer ćete vjerojatno pogrešno pročitati signale.

 

 

RAK

Pokušajte započeti razgovor s partnerom. Zapravo niste puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i olako shvaćajući svoju vezu. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto, po mogućnosti blizu prirode, kako bi prirodna ljepota krenula svojim tijekom kako bi ispunila vaše srce emocijama i tako vam pomogla da se otvorite. Vaš odnos će postati jači.

 

 

LAV

Financijski ste jaki i možete impresionirati svaki izlazak. Ali za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i svidjet će im se takvi kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i bez shvaćanja ćete se uskoro možda romantično povezati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

 

 

DJEVICA

Oni koji traže srodnu dušu mogu imati dobar dan. Možda ćete nekoga privući. Družite se s prijateljima i izlazite s njima. Oni koji su već u vezi vidjet će iskru u svojoj vezi. Vaša monotonija će biti razbijena. Možete pokušati nešto drugačije sa svojim partnerom. Ako ste osoba iz kuće, možete izaći van i razbacivati ​​se sa svojim partnerom.

VAGA

Boginja Sunčevog sustava i planeti koji donose osjećaj njegovanja danas sjaje u vašem znaku. Dajte svojoj ljubavi osjećaj utjehe. Neka se vaša ljubav osjeća važnom. Planetarni položaji će zaštititi vaš ljubavni život. Savršeno je vrijeme za uživanje u slavi ljubavi. Danas ćete možda dobiti malo osobnog i intimnog vremena jedno s drugim.

 

 

ŠKORPIJA

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

 

 

STRIJELAC

Zvijezde pokazuju da biste mogli imati romantičan susret s nekim šarmantnim. Ali čini se da je to burno i intimno druženje. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite dan. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Pustite ga da shvati vašu vrijednost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

 

 

VODOLIJA

Svađe i svađe obilježe vam dan. Izbjegavajte bilo kakav problem sa svojim partnerom danas. Svađe prestaju ako osoba popusti. Ovaj put budi šutljiv. Budite nježni i puni ljubavi. Pokušajte razumjeti poantu svog partnera i nemojte nuditi nikakvu protuizjavu. Pokušajte mu skrenuti misli na dobra vremena koja ste podijelili. Dan će proći s manje štete.

 

 

RIBE

Dan je savršen da svoj odnos podignete na novu razinu. Ako ste bili mirni s nekim, danas bi mogao biti dan kada će se to konačno riješiti. Možda ćete čak odlučiti osnovati obitelj. Samci imaju velike šanse upoznati nekoga novog tko će vjerojatno igrati važnu ulogu u budućnosti. Svakako provedite vrijeme sa svojim najdražima.