HOROSKOP NOVOG POČETKA! OVA 3 znaka dobit će PRILIKU za jednim NOVIM i BOLJIM ŽIVOTNIM POČETKOM!

HOROSKOP NOVOG POČETKA! OVA 3 znaka dobit će PRILIKU za jednim NOVIM i BOLJIM ŽIVOTNIM POČETKOM!

10 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN:

Protekli period nije bio naklonjen vašem znaku zodijaka kada je o financijama i novcu riječ. Zvijezde su dosta utjecale, ali na financije su najmanje utjecaja imale.

Veliki broj pripadnika ovog znaka je bio bez posla što je dodatno otežavalo financijsku ionako već tešku situaciju. Mnogi su i dalje neznaposleni, iako su neki taj problem uspjeli riješiti i pronaći radni odnos.

Naredni period strahovito će biti pod zaštitom zvijezda po pitanju financija. Mnogi pripadnici ovog zodijaka će riješiti svoje financijske probleme.

Mnogi će pronaći stalni radni odnos. Otvarat će vam se i nove poslovne prilike, pa ćete imati mogućnosti promjene radnog mjesta i naravno i uvećana primanja. Također ovo vrijeme će biti idealno za nove investicije ili pokretanje vlastitog  posla.

Da ovo ne bi bilo sve, mnogi pripadnici ovog znaka će doći do velike količine novca putem nagradnih igara ili igara na sreću.

Okušajte se u igrama na sreću, gotovo da nemate što izgubiti, a možete jako puno dobiti. Mnogim pripadnicima ovog znaka pružit će se prilika na novim životnim početkom i jednim boljim i kvalitetnijim životom.

 

LAV:

Ovaj znak zodijaka u zadnje vrijeme nema previše sreće u ljubavi kada je riječ o slobodnim pripadnicima znaka koji nisu u nekom obliku veze ili bračne zajednice.

Mnogima zapravo paše sloboda koju uživaju, iako je za vaš znak svojstveno da vaša sreća ne može biti potpuna bez ljubavi. U zadnje vrijeme mnoge veze su prestale i završile, a najviše one koje nisu imale status braka.

Položaj planeta ima utjecaj i naglasak na bivše veze i bivše ljubavi. Vama će se otvoriti šansa za jednim novim početkom.

U vaš život vratit će se vaš bivši partner sa prijedlogom i željom da nastavite tamo gdje ste stali. Iako je vama  ta veza donijela dosta tuge i bola, svejedno niste uspjeli preboljeti bivšeg partnera. Jedan dio vas se cijelo vrijeme potajno nada da ćete ipak opet biti skupa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U vama će biti spoj raznih emocija, miješat će se emocije prošlosti tuge i bola i emocije želje za ponovnim početkom.

Ipak ćete odlučiti probati još jednom, a ovaj put će biti uspješnije. Vas čeka jedan novi početak sa bivšim partnerom.

Stranice: 1 2