ČEKA TE POSVE NOVI POČETAK! Bijela ptica koju izabereš OTKRIT će ti KAKAV POČETAK!

ČEKA TE POSVE NOVI POČETAK! Bijela ptica koju izabereš OTKRIT će ti KAKAV POČETAK!

10 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Ako ste odabrali ovu bijelu pticu ona o vama govori da niste sebični. Vama je često sreća drugih preča od vaše vlastite. Puno puta ste činili razne stvari zbog sreće drugih. Uvijek ste bili na raspolaganju tim osobama,. Čak i onda kada niste mogli i kada niste imali vremena i mogućnosti, vi ste našli načina da udovoljite njima. Međutim, neke osobe ni najmanje ne cijene sve što ste uradili za njih.

Vama je to bolno. Vi ne tražite puno, ali bili bi sretni kada bi vidjeli da cijene to što ste uvijek tu za njih kada zatreba. Međutim, neke od tih osoba vama će nanijeti tugu. Vas će to duboko povrijediti, jer to ničim niste zaslužili. Teškom mukom donijet ćete neke odluke koje će vam jako teško pasti.

Vi ćete odlučiti preknuti odnose sa nekim osobama i nastaviti dalje bez njih. To će vama jako teško pasti, ali vrijeme će pokazati da je vaša odluka bila ispravna. Vas čeka jedan novi životni početak bez tih osoba. U početku će vam biti teško, ali kasnije ćete biti sigurni da ste donijeli ispravnu odluku.

 

 

TREĆA SLIKA

Ako ste izabrali ovu bijeli pticu, ona govori da vas čeka jedna jako velika promjena i jedan zaista potpuno novi početak. Vi nikako niste zadovoljni sa mjestom u kojem živite. Ne odgovara vam gotovo ništa i od uvijek ste maštali kako bi voljeli živjeti na nekom drugom mjestu.

Ne snalazite se zu gdje jeste, ne odgovara vam okolina, ljudi kao i još mnogo toga. Vama će se u narednom periodu pružiti mogućnosti da promijenite mjesto stanovanja. Nećete odmah moći odučiti jer to je zaista velika odluka.

Ali, nakon dužeg razmišljanja vi nećete htjeti propustiti tu priliku, jer život je samo jedan i smatrate da imate svako pravo da se izborite za svoju sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U vašem životu puno toga će se promijeniti, ali na bolje. Vi ćete s vremenom uvidjeti da je vaša odluka bila ispravna, jer ćete uspjeti pronaći onu sreću i zadovoljstvo koje niste mogli pronaći na staroj adresi.

Stranice: 1 2