BIVŠA LJUBAV uzburkat će život OVOG znaka, dok OVOM znaku slijedi veliko razočaranje u ljubav! Opet…

BIVŠA LJUBAV uzburkat će život OVOG znaka, dok OVOM znaku slijedi veliko razočaranje u ljubav! Opet…

14 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljudi će se okupljati na vrlo čudne načine. Ako ste bili u potrazi za romantikom, onda očekujte da ćete biti iznenađeni, jer možete naići na nekoga tko vam se jako sviđa već neko vrijeme. Iako se možda ne slažete u svemu, razlike između vas čine ugodan kontrast i vidjet ćete da one poboljšavaju, a ne kvare odnos.

 

BIK

Moglo bi biti malo kontroverzi u vašim danima, ali mogućnosti istinske komunikacije također su poboljšane. Vi i voljena osoba ćete se možda teško oko bilo čega složiti. To može značiti da oboje morate promijeniti otvrdnute stavove prije nego što možete voditi pravi razgovor. Ali ako to možete pokušati, doista ćete primijetiti neke značajne razlike, i to prilično brzo. Osim toga u vaš život će iznaneda banuti vaš bivši partner. Možda u tišini, porukom ili pozivom, a možda se i pojavi pred vašim vratima. Bivši bi vam poprilično mogao uzburkati život.

 

BLIZANCI

Astralna energija može imati nekoliko različitih učinaka. U vašem slučaju, ako izlazite s nekim po prvi put, tada će romantična atmosfera nastojati iznijeti sve vaše tajne fantazije. Rastopit ćete se pod blještavim svjetlom svijeća i osjećati se kao da je vaš partner najčudesnija osoba na cijelom svijetu. Međutim, nemojte se previše zanositi; pričekajte prije nego što potpuno predate svoje srce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ako ste dogovorili izlazak s voljenom osobom, možda neće ići baš po planu. Možda će vam se s tim biti teško nositi, što bi potencijalno moglo učiniti ili pokvariti priliku. Ako ne pokušavate postići svoj način, nego se radije trudite slušati, možda ćete otkriti da oboje zapravo želite istu stvar.

 

LAV

Možda će vam biti posebno teško uvjeriti voljenu osobu da vidi vaše gledište. Možete pričati dok ne pomodrite, ali ako on inzistira na tvrdoglavom držanju nekih načela, onda ni jedno ni drugo nećete nikuda stići. Možda će biti potrebno malo bočnog razmišljanja da se riješi ova dilema, ali odgovor je iznenađujuće blizu!

 

DJEVICA

Osjeća se uzbuđenje zbog vaših romantičnih izleta. Iako svog partnera poznajete već neko vrijeme, osjećate se kao da ste se tek upoznali, a večer se proteže pred vama kao neka primamljiva nova avantura. Uživajte u ovom prekrasnom scenariju dok traje i iscijedite svaki trunac romantike iz njega.

VAGA

Ovo su dani puni suprotnosti. Dok se vi osjećate vrlo emotivno i trebate da vas cijene, maze i govore koliko ste divni, vaš partner možda osjeća suprotno i treba mu prostora i vremena da ode i obavi stvari sam. Iako bi ovo moglo biti potencijalno štetno, samo cijenite to što oboje trenutno imate različite potrebe i možda je kompromis moguć.

 

ŠKORPIJA

Možda ćete danas morati posebno paziti na to kako se izražavate. Postoji opasnost da u pokušaju da impresionirate nekoga s kim se nadate da ćete izlaziti, možete zadržati neke bitne informacije u tajnosti, dok beskrajno pričate o gomili stvari koje su malo ili nimalo važne. Bilo bi bolje govoriti iz srca.

 

STRIJELAC

Vrlo rijetko idete ravnim putem prema bilo čemu, radije vijugate naprijed-natrag u cik-cak prema svom cilju. To vrijedi i za objekt vaše ljubavi. Zahvaljujući trenutnoj astralnoj konfiguraciji, ova tendencija će se vjerojatno povećati. Možda ćete usvojiti neke iznimno vješte taktike kako biste osvojili srce svoje voljene osobe. Možete čak odlučiti osobno odglumiti neke od njihovih najtajnijih fantazija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ako ste na rubu započinjanja nove veze, planetarna energija vas može natjerati da zastanete. Može se činiti da razgovarate s drugom osobom, s nekim koga prije niste upoznali, a ne s nekim s kim se sve više upoznajete. Samo shvatite da bi bez određenog stupnja sukoba vaš ljubavni život bio vrlo dosadan.

 

VODOLIJA

Tvrdeći da vi znate najbolje i da imate sve odgovore, možda sebi činite nemilost što se tiče odnosa. Vaš partner možda ima puno bolje rješenje za problem od vas, ali ponos vas sprječava da iskoristite njegovu superiornu mudrost. Ako možete podnijeti slušanje, možda ćete čuti nešto što ima pravu vrijednost.

 

RIBE

Možete upotrijebiti sve svoje suptilne čari kako biste impresionirali tu posebnu osobu koju ste tako dugo imali na umu. Cijenit će brigu i pozornost koju posvećujete svom izgledu i svidjet će vam se način na koji vaša odjeća nosi kako bi odražavala najnoviji trend, a opet davala onaj seksi, neodoljivi izgled. Gotovo ćete sigurno uspjeti.