Ako ste Jarac, Ovan i OVAJ znak, ovaj četvrtak, 11. maj vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Jarac, Ovan i OVAJ znak, ovaj četvrtak, 11. maj vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

10 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Dan će biti hladan i opušten jer Mjesec u Jarcu stvara pozitivne aspekte sa Suncem u Biku, retrogradnim Merkurom, Uranom i Vestom. Vaši zadaci i poslovi lakši su nego inače. Označavate sve s popisa obaveza dok razgovarate s prijateljem ili suradnikom. Bit će iznenađujuće lijepo.

Ako izlazite s nekim, možda ćete se prema njemu osjećati posebno simpatično, a oni koji su u vezi na daljinu zateći će se kako čeznutljivo razmišljaju i uzdišu tijekom dana. Način na koji se osjećate prema ovoj osobi može doslovno djelovati kao ovisnost. Čak će se i jedenje hrane nekima od vas činiti kao obaveza. Nažalost, ne postoji protuotrov za ljubav. Potrudite se da se ne izgubite previše u svojim mislima i budite svjesni da Mjesec nasuprot Marsa može unijeti sukob u vaš život preko vašeg brata ili druge muške/muške figure. Neki od vas ne mogu odgovoriti jer ne znaju kako, a Mjesečev kvadrat Hiron pojačat će vaše povrijeđene osjećaje.

 

2. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Poduzmite nadahnutu akciju, ali znajte kada treba zastati. Jupiter u Ovnu će vrlo brzo napustiti vaš horoskopski znak. Dakle, dok je još ovdje i baca svoju sretnu energiju na vas, iskoristite ga. Venera u sekstilu Jupiter samo pridodaje ovoj energiji, tako da možete očekivati da će dan proteći glatko za vas i možda čak donijeti priliku ili dvije.

Neki od vas doslovno doživljavaju sjaj zbog ove veze Venera-Jupiter, i ako vjerujete u manifestacije, iskoristite ovu energiju upravo sada. Ne odgađajte! Zanimljivo, Chiron upravo sada prolazi kroz Ovna, pa bi vaše samopouzdanje moglo pretrpjeti udarac. Ili ćete možda sada češće nailaziti na netrpeljive i odvratne ljude. Ne dopustite da ovo drugo utječe na vašu samopouzdanje. Podsjetite se što su oni i zašto se tako ponašaju. Karma će ih na kraju dobiti.

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Saturn trenutno prolazi kroz znak Riba, ali njegove korisne veze s mnogim velikim planetima i asteroidima prigušile su njegov loš učinak na vas. Proširite zahvalnost svemiru na istom jer je vaša kreativna energija upravo sada na vrhuncu. Saturn samo olakšava discipliniranje u vašim procesima. Pokušajte ne dopustiti da vas nametljive misli i negativan govor o sebi povuku. Unutarnji planeti će se s vremenom udaljiti, a Saturn će uskoro postati prilično zloban za vas. Najbolje je razviti disciplinu odmah kako ne biste patili kasnije kada izazovi postanu teži.

Ako se osjećate izgubljeno i niste sigurni što učiniti, posjetite nekoliko karijernih savjetovanja s različitim ljudima/trenerima. Možete čak gledati YouTube videozapise o istom. Samo pazite da filtrirate sve kroz svoj osobni kontekst. Nije svaki savjet ili put pravi za vas. Nekima od vas može koristiti grupna terapija ili seanse jedan na jedan, osobito ako patite od depresije i osjećate da se ponovno diže.