USKORO: Lav i Vaga će se obogatiti, Ribi će se pomutiti razum, Blizancima dolaze čarobni trenutci, Raku se vraća prošlost, Djevica će biti razapeta, pred Ovnom prilika života…

USKORO: Lav i Vaga će se obogatiti, Ribi će se pomutiti razum, Blizancima dolaze čarobni trenutci, Raku se vraća prošlost, Djevica će biti razapeta, pred Ovnom prilika života…

26 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Uskoro: Postoji sjajan ekspanzivan osjećaj u danima, koji ćete cijeniti više od ikoga. Za druge ljude ova bi se energija mogla proširiti u glavobolju. Za vas je prikladno proširiti osjećaj uspjeha. Također vam može proširiti želudac, stoga pazite da ne pretjerate s uživanjem. Osim toga, nemojte se suzdržavati od svojih aktivnosti. Što god učinili bit će vrlo produktivno. Velika poslovna ponuda mogla bi se pretvoriti u priliku života.

 

BIK

Na kraju, ti si taj koji se mora pogledati u ogledalo i znati tko si. Razmislite o ovome kad sljedeći put budete u iskušenju dati nepristojan komentar ili proširiti neugodnu činjenicu o nekom drugom. Jedna strana vas možda može racionalizirati ponašanje koje druga jednostavno prezire. Gledajte obje strane sebe, a ne samo onu koja vam se sviđa.

 

BLIZANCI

Čarobni događaji mogu se dogoditi na najnevjerojatnijim mjestima. Možda očekujete vidjeti nekoga u određenom okruženju. Čak i ako njega ili nju ne vidite ondje, na kraju ćete se sresti na posebnom događaju na sasvim drugom mjestu. Neka vaš cilj bude vaš glavni fokus. Neka detalji putovanja dođu na svoje mjesto kako god hoće.

 

RAK

Uskoro bi mogla doći neka neočekivana komunikacija od davno izgubljenog prijatelja ili starog cimera. Nikada ne znate na koga biste mogli naletjeti kad izađete iz kuće, stoga budite oprezni. Stari učitelj mogao bi biti odmah iza ugla. Možda bizarna vijest u novinama privuče vašu pozornost, jer je na stranici fotografija klinca koji je živio u susjedstvu kuće iz vašeg djetinjstva.

 

LAV

Kada je riječ o romantici, vaše tijelo će se pretvoriti u žele. Možda si toliko emotivan da ne možeš funkcionirati. To je ljubav. I iako može biti nebesko, može biti i iscrpljujuće. Mogli biste satima razmišljati o problemu jer ne želite ništa učiniti bez sudjelovanja vašeg partnera. Ako sada nemate romantičnog partnera, pronađite ga uskoro, ali ne danas. Pogodit će vas vijest kao grom sa neba, postat ćete bogata osoba, veliko nasljedstvo ili zgoditak promijenit će vaš život.

 

DJEVICA

Ako ustanovite da ne razmišljate nužno kao ostatak grupe, nemojte paničariti. Zapravo, ovo je vjerojatno dobra stvar. Ako idete s gomilom, od vas se može očekivati ​​da se ponašate na određeni način u nekim situacijama. Uskoro ćete živjeti kao marioneta razapeta na nekoliko štapića kojom manipulira nepoznata ruka. Misli za sebe.

VAGA

Ovo su jedni od onih dana kada jedva čekaš da netko prestane govoriti kako bi ti mogao nešto reći. Vjerojatno nećete ni čekati. Nemojte se iznenaditi ako trvenja proizađu iz tako snažno zastupanih suprotnih stajališta. Ljudi bi mogli napuhati stvari jer su svi uvjereni da su u pravu. Zanimljiva stvar u ovoj situaciji je da bi mogla rezultirati produktivnim vremenom. Planetarni tranziti ukazuju na to da ćete se uskoro obogatiti i imati novca više nego što će vam biti potrebno. Uživajte.

 

ŠKORPIJA

Hoćeš li izaći sa mnom? Budite oprezni ako osoba kaže da kada postavite to pitanje. Mogli biste dovesti prirodu ove situacije do ekstrema. Reći da ne znači da ste iznenada zaduženi za njegov ili njezin život. Niti ste odgovorni za bilo što što ta osoba učini ili kako se osjeća. Ako i dalje postavljate pitanje bez da dobijete pozitivan odgovor, ne brinite. Nastavi pokušavati.

 

STRIJELAC

Vaše bi riječi mogle pasti u nečije uši, pa budite svjesni utjecaja koji možete imati. Međutim, to ne znači da svoju poruku trebate razvodniti lažima kako biste izbjegli pravu temu razgovora. Samo budite svjesni činjenice da je jaka emocionalna reakcija prikladna za rezultat kada se otvorite istini i kažete je onakvom kakva jest.

 

JARAC

Tvoj um bi mogao ići u mnogo smjerova. Usmjerite svoju energiju prema malim projektima koji zahtijevaju intelekt. Vaša energija će vjerojatno dolaziti u valovima, stoga je koristite mudro kada je imate, a slobodno uzmite pauzu kada je nemate. Recite svom šefu da ćete biti mnogo produktivniji ako popodne imate 20-minutni odmor kako biste napunili baterije.

 

VODOLIJA

U vašem životu pojavljuju se snažna pitanja koja vam otežavaju pronalazak mira. Možda je vaša prva težnja da se povjerite svom partneru. Više je nego vjerojatno da ova osoba pridonosi poteškoćama koje sada imate. Najbolje je da neko vrijeme provedete sami. Ako ste već sami, tim bolje. Cijenite ovo vrijeme umjesto da dopustite da vas izludi.

 

RIBE

Emocije vam mogu pomutiti razum jer se stvari počnu zahuktavati. U nastojanju da stvari budu lagane i energične, možda propuštate srž situacije. Nemojte prebrzo prelaziti pogledom preko svih pitanja. Odgovor na zagonetku je upravo tu pred vama. Zastanite na minutu da dođete do daha i pronaći ćete rješenja koja tražite.