Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 10. maj

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 10. maj

9 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Iako definitivno uživate u lijenijoj strani života, također vam brzo postane dosadno, a zadnji dio u kojem želite da vam bude dosadno je vaš ljubavni život. Već ste bili na tom putu i ono što počne s mnogo prigovaranja, brzo se pretvori u to da stvarno počnete zamjerati onome tko se ne može složiti s programom i nastavlja vam dosaditi. Srećom, vaša sadašnja veza je dinamična utoliko što vaš partner vrlo lako uviđa vaše potrebe.

Zna da volite uzbuđenje i stimulaciju i u potpunosti će iskoristiti tranzitni Mjesec nasuprot Veneri. Izazivat će vas na takav način da biste se mogli i naljutiti na njega što je tako smjel. Jedna stvar vodi drugoj i prije nego što se snađete, provest ćete cijeli 10. maj, u zagrljaju jedno drugome, ‘igrati se borbe’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

10 maj donosi ideju da nešto treba promijeniti jer ako to ne učinite, poludjet ćete. Ovo je usko povezano s vašom vezom, a velika je strana to što će tijekom Mjeseca nasuprot Veneri vaš partner biti jedina osoba koja će ne samo uhvatiti vaše raspoloženje, već i osoba koja će se htjeti uključiti u to, možda čak i dovesti vas u iskušenje da puknete.

Sviđa vam se ovo kod partnera; ne zanima te netko tko te neprestano mazi i ne želiš da te danas mazi! Želiš biti izazvan, iskušavan, testiran… želiš se igrati, boriti se i želiš brbljati, buncati i ispucavati se… sve dok je osoba kojoj sve ovo radiš netko tko je dovoljno jak da podnese to, i pogodite što? Ova vrsta nedaća je ono u što se vaš partner voli upuštati. Mora da je Ovan!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kakav bi to dosadan svijet bio da ne možete malo poboljšati igru kako biste svom romantičnom partneru barem pokazali kakav ste pametnjaković. Suočite se s tim, volite pokazivati svoje verbalne vještine, a također niste uvijek najbolja osoba u sobi.

Volite se igrati sa svojim partnerom i za vrijeme Mjeseca nasuprot Veneri, vidjet ćete da se vaš partner može održati. I tako ćeš ga natjerati da se svađa s tobom, samo da možeš ‘pobijediti’, a čak i ako ne, sigurno ćeš uživati u bitci, jer ipak si ratnik i voliš dobra privlačna bitka pameti.

Današnji dan vam donosi ono što vam je potrebno i oboje ćete moći osvojiti pobjedu, jer je ovo zabavna stvar za oboje. Niste ovdje na zemlji da biste zaspali na poslu. Ti si ovdje da si probiješ put kroz sve to, a to znači da je ljubav uključena u dogovor.