Pred Vagom strastveni dani, Lavu stižu zagonetni dani, Strijelca netko želi kraj sebe, Jarac će morati izabrati, a evo kome će bivša ljubav unijeti nemir u život…

Pred Vagom strastveni dani, Lavu stižu zagonetni dani, Strijelca netko želi kraj sebe, Jarac će morati izabrati, a evo kome će bivša ljubav unijeti nemir u život…

9 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Svoj ljubavni život nepotrebno zakomplicirate. Razlog je taj što odbijate vidjeti i priznati ono što je ispred vas. Morate jasno i otvorenog uma procijeniti situaciju, a zatim poduzeti odgovarajući smjer. Morat ćete vidjeti koje će akcije zapravo donijeti rezultate, a koje poduzimate jednostavno vođeni svojim egom.

 

BIK

Ovih dana  će biti balans između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. I jedno i drugo postaje prilično zahtjevno u posljednjih nekoliko dana, a vi ste nazočili i jednom i drugom. No, sada će to biti prilično teško učiniti. Može se činiti da morate odabrati jedno ili drugo. Najbolje je da se trenutno usredotočite na poslovna pitanja, iako ćete morati biti taktični sa svojom obitelji.

 

BLIZANCI

Ljubav je u zraku, ljubav je u mislima. Zapravo ljubav je posvuda. Samo morate biti svjesni njene prisutnosti. Napravite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. Uz mnoge mogućnosti koje smo vidjeli , nemojte žuriti s skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budite isti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Oni od vas koji ste slobodni kujete planove za početak svoje veze. Oni koji su već predani tražit će načine kako dodati izgubljenu romantiku u svoju vezu. Odvažne akcije nadvladat će sve izazove s kojima se susreću i otjerat će strah ako ga ima! Međutim, poziv bivše ljubavi mogao bi unijeti nemir u vaš život.

 

LAV

Ovo su za vas zagonetni dani što se tiče veze. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Ako pokušate požuriti stvari, neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

DJEVICA

Ovih dana ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Vrijeme je da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

VAGA

Strast je na redu. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Osjećate se vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje koje postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

 

ŠKORPIJA

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na vas utječe netko drugi. Ali to je samo fensi prolazak! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati smirenost.

 

STRIJELAC

Ovih dana se možete naći u društvu nekoga tko je željan biti s vama i već dugo čeka da zatraži vašu pažnju. Možda se ispostavi da je to strastven i ozbiljan romantični susret, a ovo je ono što ste tražili! Dobri su dani iskoristite ih na najbolji način! I samo budite svoji i originalni!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Možda je situacija iskušenja za vas da birate između nekoga i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjeti ga na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate željama jedne osobe!

 

VODOLIJA

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga svog ukusa i stasa. Obitelj vas pritiska da vežete čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada da vas puste da uživate na svoj način.

 

RIBE

Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i uspješne veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.