KARTE UPOZORENJA! – Izaberi jednu KARTU i SAZNAT ćeš KOGA ili ČEGA se moraš JAKO DOBRO PAZITI i ZAŠTO!

KARTE UPOZORENJA! – Izaberi jednu KARTU i SAZNAT ćeš KOGA ili ČEGA se moraš JAKO DOBRO PAZITI i ZAŠTO!

9 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA KARTA:

Izabrali ste ovu kartu, a ona poziva na oprez međuljudskih odnosa. U vašem okruženju postoji jedna osoba za koju smatrate da vam je prijatelj, no to je daleko od toga. Ta osoba je jako pokvarena i jako manipulativna. Vi nikada ne biste tako nešto pomislili o toj osobi, jer je sa vama divna i krasna. Ona manipulira vama svojom slatkoriječivošću i govori sve ono što vi zapravo volite da čujete.

Ljubomorna je na vas i jedno je sigurno, a to je da vam ne želi dobro. Vi ste pomalo naivni i previše vjerujete ljudima. Mislite ako ste vi dobri i nemate loše namjere, da su takvi svi, ali nisu. Ta osoba je veoma podla i radi vam iza leđa stvari o kojima vi pojma nemate.

Njen jedini cilj, kada ste vi u pitanju, je da vam zagorča život i da se naslađuje vašom mukom. Razmislite tko bi to mogao biti. Morat ćete pripaziti, jer vi nažalost, ne znate svaki puta prepoznati loše ljude.

 

TREĆA KARTA:

Izabrali ste ovu kartu, a ona poziva na oprez na poslovnom planu. Vi morate biti vrlo oprezni u sredini u kojoj radite. Radna atmosfera je sve samo ne dobra. Previše je podmuklih osoba oko vas koji samo gledaju sebe i svoju korist.

Pregazit će sve i svakoga da sebi učine dobro i postignu bolje rezultate ili se podignu na višu radnu poziciju. To su osobe sa više lica koje u sebi nemaju iskrenosti. Ne bojte se onih koji vas otvoreno ne vole. Onih sa kojima se znate i sukobiti ili onih sa kojima općenito nemate skladne odnose.

Trebate se čuvati onih koji se nikada ne bune, kojima sve paše, koji nikad ne protestiraju ili prigovaraju. Ali ti isti sve navedeno rade u četiri oka kod nadređenih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kopaju drugima rupu, da bi se ulizali nadređenima, a vas  ili nekog drugog uvalili u nevolju. Dobro pazite što i pred kim pričate. Imajte na umu da se svaka vaša riječ može izokrenuti i okrenuti protiv vas.

Stranice: 1 2