Ako ste Bik, Rak ili OVAJ znak, ova sedmica će vam SAVRŠENO POGODOVATI za LJUBAVNI ŽIVOT! Očekujte neočekivano…

Ako ste Bik, Rak ili OVAJ znak, ova sedmica će vam SAVRŠENO POGODOVATI za LJUBAVNI ŽIVOT! Očekujte neočekivano…

8 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono što vašem tjednu dodaje dašak magije, Bik, je to što tjedan počinje s Venerom u Raku, a vibru koja dolazi s tim možete ponijeti sa sobom cijeli tjedan. Govorimo o tome kako ste vi i vaš partner pronašli svoju malu nišu u svijetu i kako ste, bez obzira što se događa ‘vani’, otkrili da uvijek imate to skrovište koje nazivate ‘domom’.

To je vaše jedinstveno mjesto i dijelite ga s osobom koju volite. Pa čak i kada vremena postanu teška, ili jedno od vas prolazi kroz neki problem, možete se povući u svoje malo skrovište i nadopuniti jedno drugo duhovno i romantično. Vrlo ste kompatibilni sa svojom voljenom osobom tijekom ovog tjedna. I iako bi to moglo biti uvijek tako s vama dvoje, ovaj vam tjedan daje do znanja da imate vezu koja se ne može prekinuti, nikada.

 

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Sve je tiho tamo gdje treba biti, a to se odnosi na život u kući i život proveden s osobom koju nazivate svojim partnerom. Primijetit ćete da jedva čekate da se vratite kući ovaj tjedan i da je osoba s kojom dijelite život jednako željna i sretna što je kod kuće, s vama, voli život koji ste zajedno izgradili. Iako ovaj tjedan može biti o jednostavnosti života, vi ćete o njemu razmišljati kao o odmoru. Jednostavno nisi za to da stvari uzimaš k srcu.

Želite odmor, a jedini način na koji ćete ga moći pronaći je da ga vi i vaš partner malo smanjite. To bi moglo značiti isključivanje vijesti ili bijeg s društvenih medija. Mjesečev kvadrat Merkur pokazat će vam da se ne trebate oslanjati na računalo za svaku pojedinu stvar i da su razgovori s partnerom puno cjelovitiji i zdraviji kada ne citirate memeove. Uživaj u svom svetom prostoru, Rak, na kraju krajeva…to je tvoje.

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Možda ćete imati osjećaj da je ovaj tjedan ovdje da vas navede da učinite stvari koje nikada prije niste. A ako je vaš romantični partner umiješan, tada se možete smatrati IN. Potreban vam je izazov, a osjećate se kao da je poticaj da isprobate nešto novo samo ulaznica. Vi i vaš partner možete odlučiti, niotkuda, otići na putovanje, a vaše odredište može biti toliko ekstremno da ćete se na kraju vrtoglavo smijati ideji da ćete to učiniti.

Dobro reagirate na Mjesec u trigonu Jupiter, kao i na Sunce u konjunkciji s Uranom; od kojih su oba tranzita ovdje da potaknu vaš osjećaj za avanturu, stvar koju biste očajnički mogli koristiti u zajedničkom životu. Vaše najbolje ideje doći će vam oko Mjesečeve četvrti u Vodenjaku. Dobro je vrijeme za vođenje dnevnika dok ste tamo.