Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 8. maja

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 8. maja

7 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tvoj dan počinje noću, dok ćeš raditi svoju verziju dobrodošlice u Mjesecu u Strijelcu, znao ti to ili ne. Danas se osjećate … zaljubljeni i potrebiti, ali to nije vrsta potrebe koja stvara deficit. Vi ste više nego sretni da ispunite svoje potrebe i potrebe svog partnera, a to je upravo ono o čemu se večeras radi.

8. svibnja prati vas određena vrsta snage, a uz to dolazi i samopouzdanje i odlučnost. Pokreće vas ideja da zadovoljite svog partnera, ali ne samo to: želite ga iznenaditi. Ta energija Mjeseca u Strijelcu vas oslobađa i rastavlja vaše inhibicije … nije da ste ih imali mnogo, za početak. Ipak, tijekom ove noći bit ćete slobodni i opušteni kako ste oduvijek zamišljali. Danas je vrlo sretan za vas, a vaš partner će se svim srcem složiti s tim.

 

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ako je vaš partner Lav iznad, onda današnji dan za vas graniči s ‘izvanrednim’. Međutim, zapravo nije važno koji je horoskopski znak vaš partner jer vi danas pokrećete svijet, Jarac.

Za vrijeme Mjeseca u Strijelcu ne možete vidjeti ništa osim pozitivnosti i obećanja. 8. svibnja vam daje hrabrosti da svom partneru kažete nešto što nikada prije niste rekli, uglavnom zato što ste se previše bojali pokazati se u ovakvom svjetlu, što znači … ranjivi.

To je u redu jer imate vrlo prihvatljivog romantičnog partnera koji je potpuno zainteresiran za sve što imate za reći… ili učiniti. Otkrit ćete da ćete za vrijeme Mjeseca u Strijelcu vi i vaša osoba moći slobodno komunicirati na načine koje oboje nikada prije ovog dana niste iskusili.

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovdje nema iznenađenja; uvijek ste uživali u blagodatima energije Strijelca. Na ovaj dan, za vrijeme Mjeseca u Strijelcu, možete pretočiti taj dobar osjećaj u svoj romantični život. Očekujte neočekivano danas, Ribe, jer ima mnogo dobrih stvari u zraku, a te stvari su… nevidljive.

Ono što se pod ovim misli jest da je ‘vibra’ dana sva vezana uz ljubav i privrženost, i iako da, manifestira se kao fizički kontakt, najbolji dio je ono što ne možete vidjeti… radi se o onome što osjećate danas, a ono što osjećate je ljubav prema vašoj osobi i ljubav koju vam oni uzvraćaju. Možda ćete danas biti nasmijani tijekom dana, jer je 8. svibnja 2023. dan po vašoj mjeri. Jedno je također prilično sigurno: bit će hihotanja. Budi spreman.