TOKOM SEDMICE: OVA 2 znaka će KARMA NAGRADITI i konačno im darovati SREĆU koju ZASLUŽUJU!

OVAN

Kuvajt je prva zemlja koja je počela koristiti desalinizaciju za dobivanje pitke vode za velike kućne potrebe. Imate metode i načine da nešto beskorisno pretvorite u nešto korisno, ali čini se da se ovaj talent i među ljudima s kojima želite biti okruženi nedovoljno cijeni.

Oslobodite se dugotrajnih zamjerki, oslobodite se vlastitih prošlih pogrešaka i promatrajte ljude onakvima kakvi jesu, ranjivi i skloni prosuđivanju kako biste zaštitili njihovu osjetljivost. Svaki čovjek je samo čovjek.

 

BIK

Brojni signali dolaze iz Svemira da vam pokažu da ste odabrali pravi put i da nećete pogriješiti u životu. Čekali ste da počnu avanture i ne biste trebali dovoditi u pitanje svoju prosudbu samo zato što bi drugi mogli učiniti nešto drugačije.

Pravilna sigurna njega iznimno je važna ovih dana. Energije mogu postati zamorne, iscrpiti vam energiju ili se možete suočiti s alergijama i različitim osjetljivostima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne čudi vas što neki potezi dovode do ozbiljnih posljedica, ali ne možete iznova razgovarati o istim problemima s ljudima koji očito moraju proći kroz to iskustvo. Ostanite u skladu sa svojom stvarnošću i imajte na umu svoje posljedice. Ionako svatko ima svoj dio odgovornosti.

Neke granice se ne smiju probijati. Budite strogi prema onome što vam vrijedi čak i ako drugi ne prepoznaju koliko je to važno.

 

RAK

Iznenadila su vas određena ograničenja, atmosfera i komentari drugih kojima je nedostajalo zahvalnosti. S druge strane, u posljednje vrijeme nije bilo lako otvoreno prihvatiti pažnju ili ljubav, a nemate povjerenja niti ste sigurni u nečije namjere i ciljeve.

Držite malo udaljenosti dok ne budete sigurni u svoj odabrani put. Postoje nesigurnosti na putu, ometaju jasne poglede i odnose. Ostanite smireni i sigurni u svoju poziciju i talente.

 

LAV

Kad je počeo građanski rat u Sjedinjenim Državama, Kentucky je proglasio neutralnost i zadržao je nekoliko mjeseci. Želite ostati neutralni suočeni s bilo kakvim sukobom, ali malo je teško kada ste pod utjecajem brojnih informacija koje vam dolaze iz svih vrsta izvora.

Ne vjerujte svemu što čujete i pokušajte tražiti zlatnu sredinu ako ste uključeni u probleme drugih ljudi. Trebali biste biti uravnoteženi i sigurni.

 

DJEVICA

Pripremili ste sve moguće pojedinosti i na tom putu razmišljali o brojnim stvarima, ali se ipak čini da vas pretjerano razmišljanje nije upozorilo na moguće zastoje i okolnosti koje su potpuno izvan vaše kontrole.

Flashbackovi su intenzivni, a vizije jasne. Novi uvidi mogli bi obojiti prošlost koliko i budućnost, kako se vaša perspektiva mijenja i prihvaćate tko ste bili prije nekog vremena.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM SEDMICE: OVA 2 znaka će KARMA NAGRADITI i konačno im darovati SREĆU koju ZASLUŽUJU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top