Ako ste Bik, Rak i OVAJ znak, dolazi vam SEDMICA SREĆE. Ova sedmica će vam biti nevjerojatno sjajna, a evo i zašto…

Ako ste Bik, Rak i OVAJ znak, dolazi vam SEDMICA SREĆE. Ova sedmica će vam biti nevjerojatno sjajna, a evo i zašto…

7 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovo je bezveze. S obzirom na mega energiju koncentriranu u Biku u ovom trenutku, vi ste morali biti broj jedan na ovoj listi. Ovaj će tjedan biti jako dobar za postizanje vaših ciljeva. Osjećat ćete se bistro i snažno kao da imate vjetar pod jedrima. Naravno, upravo sada traje retrogradni Merkur. Ovo će usporiti stvari, ali neće zaustaviti vaš napredak jer čak i Merkur ima korisnu sekstilnu vezu s Marsom i Saturnom.

Drugo, Jupiter, Merkur i Sjeverni čvor su u konjunkciji ovaj tjedan, tako da će vam sreća sada biti posebno naklonjena. Još jednom, nemojte biti nemarni i uzimati stvari zdravo za gotovo. Još uvijek je sezona retrogradnog Merkura, pa će vam oprezne radnje i stabilan pristup dugoročno pomoći. Mantra za vas ovog tjedna je da ostanete hladni i sabrani te da se usredotočite na stvari koje su zaista važne. Sve ostalo samo je smetnja ili test za mjerenje vaše odlučnosti. Možete se popeti na to. Imajte vjere u sebe!

 

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj će vam tjedan biti lagan. To je zato što Venera i Jupiter međusobno tvore prekrasan sekstilni aspekt. Budući da su oba ova planeta pokazatelji sreće i bogatstva, nemojte se iznenaditi ako vam se prilike lako približe. Također možete doživjeti sjaj i privući više romantičnog interesa nego inače.

Također, sa Saturnovim energetskim triningom s Venerom, razgovori će teći lako u romantičnim sastancima za vas. Samo pazite da ostanete pribrani kako biste bili sigurni da vam energija i dalje ide u prilog. S Neptunom u kvadratu s Venerom, postoji mogućnost da postanete previše nestrpljivi i pokušate prisiliti vezu da se razvija prebrzo. Zanimljivo, Mars u trigonu s Neptunom i Suncem u sekstilu Mars učinit će ovaj tjedan vrlo produktivnim za vas u smislu kreativnosti.

Sredinom tjedna možete se također osjećati nadahnuto. Održavajte stabilan tempo i energija će lako teći. Inače će vam retrogradni Merkur zabrljati. Mantra za vas ovaj tjedan je da budete veseli kada možete i da se naginete pozitivnim stvarima i iskustvima. Ne zaboravite spustiti nogu i postaviti granice ako se netko pokuša pretjerano sprijateljiti s vama.

 

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan bit će vam uglavnom opušten i ležeran. Zbog toga si na popisu najboljih horoskopa, Lave. Ponekad je najbolja stvar koja se može dogoditi ništa strašno. S Pallasom koji formira prekrasan trigonski aspekt s Neptunom, bit ćete posebno oštri u svom svakodnevnom poslu. Možete čak napraviti neke nadahnute promjene koje se na prvi pogled čine malima, ali dugoročno čine značajnu razliku u kvaliteti vašeg rada.

Samo pazite da u ovom trenutku ni s kim ne dijelite svoje procese. S retrogradnim Merkurom koji formira kvadratni aspekt s Palasom, vaše će ideje izazvati zavist i podsmijeh čak i ako su ideje izvrsne. Možete čak stvoriti tajne neprijatelje koji vas odjednom vide kao prijetnju.

Mantra za vas ovaj tjedan je da budete spori i postojani i da svoje karte držite blizu prsa. Energija je dobra za vas ovaj tjedan, ali Lilith u Lavu dodaje podzemnu energiju “tamnog konja”. Najbolje je da u ovom trenutku svoju genijalnost držite skrivenu kako vam nitko ne bi pokvario planove ili napredak.