U NAREDNOJ SEDMICI: OVAJ znak što god zamisli, to će i ostvariti, sve će biti toliko savršeno da će pomilsiti da je sve šala, a Jarcu stiže NOVAC!

U NAREDNOJ SEDMICI: OVAJ znak što god zamisli, to će i ostvariti, sve će biti toliko savršeno da će pomilsiti da je sve šala, a Jarcu stiže NOVAC!

6 svibnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Loši snovi mogu utjecati na vaše donošenje odluka ovog tjedna. Bilo bi vam bolje da pogledate činjenice, umjesto da se bavite svojom intuicijom, jer vam je intuicija ovaj tjedan malo pokvarena i bilo koji izbor napravljen bez istraživanja mogućnosti može završiti katastrofom.

Odvojite vrijeme da izvršite dužnu analizu prije potpisivanja bilo kakvih sporazuma ili ugovora.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Bit ćete u dobrom društvu ovaj tjedan, jer u vašem društvenom krugu postoji netko tko je ne samo prijateljski raspoložen, već i velikodušan prema greškama.

Iako ne želite iskoristiti njegovu ljubaznost, nećete moći pomoći, ali ne vidite ovu osobu kao pretjeranu pomoć.

To je netko tko želi igrati velikodušnu ulogu u vašem životu, a vama bi dobro došlo ako biste mu dopustili da radi što želi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Proveli ste tonu vremena razmišljajući i povlačeći se, i skoro vam je dosta toga. Ne možete čekati više minuta; trebate akciju odmah.

To bi moglo biti o ponudi posla ili početku projekta na kojemu je vaše ime. Želite da stvari već počnu; osjećaš se kao da će ti život propasti dok sve ovo vrijeme samo prolazi pored tebe.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo je tjedan kada bi bilo najbolje da se povučete i šutite. Možda imate sklonost pokazivanju, posebno kada su u pitanju vaše ‘nevidljive’ moći.

Možda ih imate, ali govoreći ljudima da ste zapravo Veliki i Moćni Oz samo će natjerati ljude da pomisle da ste luđak. Prestani se toliko pokazivati ​​i počni se pojavljivati.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan ćete ostati na površini na valu bijesa, a u vašem svijetu to i nije tako loše. Volite činiti da vaš bijes radi za vas, a budući da postoji nešto u vašem životu što vas stvarno pogodi i čini se da neće nestati prerano, upotrijebit ćete bijes koji ova tema izaziva u vama da stajati uspravno u svom donošenju odluka. Hoćete li vikati i brbljati? Zašto da, sigurno ćete biti.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan ne donosi previše uzbuđenja, jer se vraća na uobičajeni način. Ono što bi moglo biti dodatni plus za vaš tjedan je to što će biti puno velikodušnog dijeljenja, a možda ćete čak dobiti i promišljen dar od nekoga na poslu.

Ovaj tjedan je dobar za vas da se izrazite i pomno slušate kako govori dobar prijatelj, jer se čini da ima nekoliko uvida koji bi vam mogli promijeniti život.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2