SEDMIČNI TAROT: PRAVDA će BITI ZADOVOLJENA u korist OVOG znaka! Ono što dugo čeka, KONAČNO STIŽE!

SEDMIČNI TAROT: PRAVDA će BITI ZADOVOLJENA u korist OVOG znaka! Ono što dugo čeka, KONAČNO STIŽE!

8 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Ljubavnici, obrnuta

Sedmični tarot: Još uvijek se privikavate na ljubavnu igru ​​i dok se ponekad sve čini tako lijepo, još uvijek se morate nositi s malim sitnicama poput ljubomore ili nesigurnosti u partnera. Nema ništa loše u ovoj tarot karti; to je samo upozorenje koje vam daje do znanja da će ovaj tjedan donijeti neke od ‘ne tako zabavnih stvari u vezi’.

Vaša ljubav je jaka i preživjet će, ali s njom dolazi život, a znate kako život može biti čudan! Nastavite, i neka ljubav bude jaka.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Trojka pehara, obrnuta

Sedmični tarot:  Ova tarot karta je vrlo dobra, čak i u obrnutom stanju. Svidjet će vam se ideja da će ono u što ćete uložiti svu svoju energiju ovaj tjedan biti dovršeno do kraja tjedna. Ova karta predstavlja brzinu i postignuće.

To podrazumijeva da ništa od vašeg dragocjenog vremena neće biti izgubljeno i da ćete, ako se osjećate kreativno, stvoriti nešto uspješno i brzo. Volite ovaj proces; ovaj tjedan će vam ovo donijeti. Brz, produktivan, uspješan rad.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Četvorka štapića

Sedmični tarot: Pokazalo se da je ovaj tjedan jedan od vaših najboljih u dugo vremena. Dobar dio je to što se ništa ne događa, a ovakav ‘status quo je upravo stanka koja vam je trebala. Ovaj tjedan nema velikih uspona, što znači da nema niskih padova.

U miru ste sa svojom okolinom i ljudima koji dijele prostor s vama. Sve ovaj tjedan funkcionira u skladu s prirodom. Vaš je život trenutno dobro uravnotežen i s njim se lako možete nositi.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Mađioničar

Sedmični tarot: Zanimljiv tarot koji uvijek traži tumačenje. Ovaj tjedan naučit ćete nešto na teži način; međutim, to implicira da ćete naučiti savršenu lekciju, a svojim ćete mozgom moći prihvatiti svaku pogrešku koju napravite i s njom učiniti nešto nevjerojatno.

Znate kako transformirati sebe i svoju okolinu u skladu sa situacijom. Izvlačite najbolje iz svake i svih situacija — to je vaša ‘čarolija’.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Kralj pentakla, obrnuto

Kralj pentakla u obrnutom položaju predstavlja vaš pad na najnižu razinu. Hej, ponekad ne želiš odrasti, a ako ostaneš ‘slobodan i buntovan’, vjerojatno ćeš nekome pokazati svoju stranu koju će smatrati ‘ružnim ponašanjem’.

Već ste bili tamo, a i prije ste vrijeđali. Vjerojatno ćete na kraju reći nešto neprikladno nekome tko će vas ili prozvati zbog toga ili ćete upasti u nevolju jer ste drski i bezosjećajni. Život ide dalje. Sve ćete to preboljeti.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Pustinjak

Ovaj tjedan ćete ostati sami u svom mišljenju. Nećete se pomaknuti. Vjerujete u svoj put i ništa vas ne može pokolebati. Ne smeta vam biti sam; ako je biti sam jedini način na koji možete zadržati kontrolu nad vlastitim životom, onda je tako.

Navikli ste se tako osjećati i nije vam teško s leđa opet biti u poziciji da se morate izdvojiti iz gomile. Ne želite ležati sa psima, pa se uklanjate iz bilo kojeg stanja koje bi vas moglo natjerati na to. Ti si jak i usamljen.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Presuda, obrnuta

Ovaj tjedan ćete imati priliku ili krenuti lijenim, neinspiriranim putem ili putem koji zahtijeva rad i trud. Odabrat ćete lijeni put, a to će na vas utjecati na ideju da ste uplašeni. Nećete htjeti to pogledati i odabrat ćete siguran prostor namjernog neznanja.

To je tvoj život i to je tvoj osjećaj. ako neAko ne želite učiniti nešto što vam ne odgovara, onda to nećete učiniti… čak i ako potajno znate da je to bolje za vas. Ovaj tjedan birate neznanje. Vi birate poricanje.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Desetka mačeva

Tjedan glavne lekcije, budući da je ovaj tarot ovdje da vas ili prestraši ili vam da do znanja da je teror vaš vlastiti izbor. S tijelom koje leži na podu s deset mačeva zabodenih u leđa, teško je ovu kartu smatrati pozitivnom, a opet, to je jedna od najboljih poučnih karata u špilu.

To znači da imate izbor hoćete li dopustiti strahu i tjeskobi da upravljaju vašim životom. Ova karta govori vam da je većina boli koju osjećate izbor; ne umanjuje vašu patnju, već je stavlja u perspektivu. Neka Deset mačeva postane vaš najbolji prijatelj. To je pravi poziv na buđenje koji vam govori da je velik dio vašeg straha pogoršan vašim umom. Odaberite osloboditi se tog straha.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Pravda

Kako piše, tako je. Pravda će ovoga tjedna biti zadovoljena u tvoju korist. Što god vrijedilo, vidjet ćete da će se nešto dogoditi ovaj tjedan, i bit će ono čemu ste se nadali. Parametri uključuju novac i posao.

Ono što ste čekali konačno je stiglo i čini se da vam je naklonjeno. To će vam biti inspirativno i pomoći će vam da inteligentno napravite sljedeći korak.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Dvojka štapića, obrnuto

Ovaj tjedan možete osjećati tjeskobu, ali zapravo za to nema razloga. Sve je na vašoj interpretaciji, i iako vam ništa ne prijeti ili bilo čemu što želite postići, možete se vratiti u stare obrasce gdje sumnja u sebe dolazi u igru.

Ovaj tjedan govori o tome kako vi to doživljavate, što bi moglo ići u bilo kojem smjeru. Nažalost, vaš um može skrenuti na tamnu stranu, pa ćete imati osjećaj straha bez ikakvog razloga. Zapamtite, na vama je da protumačite radnje tjedna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Snaga

Ovo čitanje tarot karti jasno je u svom značenju. Ovaj tjedan donosi vam snagu i hrabrost. Odluke ćete donositi s oštrim instinktima, a vaši potezi bit će hrabri i puni samopouzdanja.

Nemate straha i ništa vam ne može stati na put, osim ako to ne dopustite, a to nije dio ovotjednog plana. Vi ste heroj svog tjedna; zagovarate svoje potrebe i činite da se stvari dogode. Vi ste jedini koji možete donijeti ovakav uspjeh i zato ćete i učiniti upravo to.

 

 

Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: stranica štapića, obrnuta

Sedmični tarot: Ovo je tjedan u kojem se nešto što počinje kao ono što biste mogli nazvati ‘smiješnom šalom’ pretvara u nešto što ode toliko daleko da je posljednja stvar smiješna. Skloni ste mnogo šalama koje su prilično oštre; vi to nazivate smiješnim dok netko drugi to naziva bolnim.

Voljeli biste kad bi se ljudi oko vas mogli razvedriti i baciti na udarce, ali čini se da je ovaj tjedan vaša ideja šale ono što će nekoga povrijediti, a oni će djelovati protiv vas. Nije sve što kažete smiješno samo zato što mislite da jest.