Ako ste Bik, Blizanci ili OVAJ znak u nedelju, 7. maja imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život

Ako ste Bik, Blizanci ili OVAJ znak u nedelju, 7. maja imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život

6 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Maj je uvijek bio vrijeme za sreću za vas, ali ne možete pomoći, a da se ne osjećate samo mrvicu više sreće nego inače. Vaš osjećaj za romantiku je ništa manje nego uzbudljiv na ovaj dan. Željni ste biti sa svojom osobom i oni s vama. Stvari poput jednostavnog čina ‘biti zajedno’ osjećaju se kao blaženi trenuci koji traju i traju.

Danas stvari vidite drugačije; postoji pozitivan spin dana koji se ne može opisati riječima. Sve što znaš je da kad god si s osobom koju voliš, osjećaš se otvorenim, slobodnim i voljnim iskusiti što god postoji. Danas si neustrašiv, Bik. Ljubav ne izgleda kao stvar koja će te pojesti živog. Vlastiti ljubavni život doživljavate kao nešto što ima beskrajan potencijal. Nema zidova za ovu ljubav, ona je ogromna i moćna, a vi volite svaku njenu minutu.

 

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Budući da ste Blizanac, mijenjate se između dobrog i lošeg raspoloženja češće nego što biste htjeli priznati. Tijekom sekstila Venere s Jupiterom, imat ćete priliku potpuno zaboraviti da je ikad bilo tako loše raspoloženje jer ćete se osjećati toliko moćno i optimistično u pogledu stvari da ćete se odvesti na mjesto značajnog samoljublja i poštovanja .

Ponekad je ljubav prema sebi sve što vam je potrebno da poboljšate svoje raspoloženje, a iako je ta ljubav prema sebi iscjeljujuća i obnavljajuća, ona također djeluje na vaše odnose s drugima. Osoba s kojom ste u vezi čekala je ovaj dan, a da toga nije ni bila svjesna, a to je zato što je ovo dan kada je VIDITE. Ovo je dan kada se maknete s puta i vidite koliko ste sretni što imate ovu divnu osobu u svom životu.

 

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

7. maj 2023. je radostan dan za vas, jer ste posebno reaktivni na tranzit Venere u sekstilu Jupitera. Općenito se dobro snalazite tijekom tranzita Jupitera, a posebno s ovim, osjećat ćete se društvenim i velikodušnim u smislu ljubavi i romantike.

U nedjelju ćete se proširiti izvan svog dosega, što znači da ćete se osloboditi samonametnutih ograničenja… vaše su inhibicije učinile svoje i sada ste spremni osloboditi ih se.

Oslobađanje na ovaj način omogućuje vam da iskusite ljubav u svom životu u potpunosti, ali sa ‘svježim očima’. Ovaj dan vam dolazi kao novi dan ispunjen novom nadom. Ne možete vidjeti ništa osim sreće kao svoje buduće stanje, a ljubav je svuda oko vas.