Čak 3 znaka će imati susret srodnih duša i upoznati osobu kakvu čekaju čitavog života, dok će OVE znakove pratiti svađe,nesuglasice, pa čak i raskid…

Čak 3 znaka će imati susret srodnih duša i upoznati osobu kakvu čekaju čitavog života, dok će OVE znakove pratiti svađe,nesuglasice, pa čak i raskid…

29 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Vi i vaš partner možete se baviti raznim aktivnostima u kojima biste mogli provesti kvalitetno vrijeme zajedno. Ako se vaš odnos udaljio razmislite da odete na neko putovanje u kojemu bi također mogli provesti dragocjeno vrijeme zajedno i poboljšati svoj odnos. Izbjegavajte biti razdražljivi i svadljivi i  pokažite emocionalnu podršku. Pažljivo vodite računa o iznenadnim nesuglasicama. Možda ćete dobiti prijedlog od svog starog prijatelja. Stoga, budite strpljivi s članovima svoje obitelji.

 

BIK

Možda ćete provesti kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji i djecom. Između vas i vašeg ljubavnika može doći do sukoba ega; najbolji način je biti strpljiv. Ako ste u braku, možda ćete čuti dobre vijesti o djeci. Samci mogu početi viđati nekoga koga poznaju iz svoje škole ili fakulteta i shvatiti da je to zapravo njihova srodna duša. Samci se mogu romantično i fantastično provesti, predviđa vaš tjedni horoskop.

 

BLIZANCI

Možda će doći do obnove interijera i novčane zarade uz pomoć vašeg supružnika. Vaš partner može dobiti unapređenje. Kako rastemo, mijenjamo se, a kako se mijenjamo, trebali bismo biti prilagodljivi promjenama kroz koje naše veze prolaze tijekom vremena. Propala ljubavna veza mogla bi vam uzrokovati stres. Savjetujemo vam da budete oprezni u komunikaciji i zadržite pozitivnost sa svojim partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovo bi moglo biti nezaboravno razdoblje u vašem romantičnom životu. Možda ćete isprobati nove stvari kako biste začinili svoj romantični život. Savjetujemo vam da obratite veliku pozornost na partnerova očekivanja. Savjetujemo vam da se ne upuštate u previše stvari odjednom, jer sredinom tjedna može doći do nekih zbunjujućih i kaotičnih scenarija. Do kraja tjedna stvari bi se mogle normalizirati.

 

LAV

Ovaj tjedan izgleda kao izazov. Mogli biste pronaći neočekivane probleme u vezi ili bi mogli biti samo oko svađa oko sitnih stvari. Pokušajte riješiti stvari mirnog uma. Provedite što više vremena sa svojim partnerom i možda ćete morati proći kroz to. Međutim, parovima koji se raduju začeću mogu se dogoditi dobre stvari.

 

DJEVICA

Kako tjedan počne, možda ćete vidjeti neke probleme u vezi. Međutim, pokušajte se oduprijeti tim problemima jer moći ćete primijetiti da kako tjedan prolazi nervoza samo raste. Ostanite pozitivni prema svojim voljenima i dajte im dovoljno vremena u prostoru kako biste izbjegli nesporazume. Nestrpljenje može samo izazvati sumnje. Pokušajte voditi zdrav razgovor sa svojim partnerom.

VAGA

Početkom tjedna možda se nećete moći družiti s ljudima oko sebe. Vaši planeti su vam naklonjeni, ali dio vremena morate posvetiti svojim voljenima. Čini se da je drugi dio tjedna ipak ugodan. Sve bi moglo ispasti pozitivno na kraju tjedna jer biste mogli dijeliti lijepe trenutke.

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan vaša bi veza mogla proći kroz mnogo poremećaja. Mogli biste se suočiti s manjim problemima u vašoj vezi koji bi vam mogli smetati. Tijekom ovog vikenda morate odvojiti vrijeme kako biste riješili svoju vezu u smislu fizičke intimnosti kako bi sve prošlo u najboljem redu. Možda postoje neke obaveze koje trebate završiti do vikenda. Usredotočite se na normalizaciju stvari u osobnom životu.

 

STRIJELAC

Ljubav je u zraku, jer je ovaj tjedan povoljan za vaš ljubavni život. Samci možda žele uživati ​​u užicima fizičke intimnosti s novopronađenom ljubavlju za koju će vjerovati da je njihova srodna duša. Napravi svoj prvi korak i pusti ljubav da teče oko tebe. Neki manji problemi ili drugi mogu se stalno pojavljivati ​​u bliskim odnosima. Ako planirate osnovati obitelj, ovaj tjedan bi vam mogao biti ohrabrujući.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaša obitelj možda zna za vašu ljubavnu vezu. Ako niste spremni to otkriti, budite oprezni s kim dijelite stvari jer postoji mogućnost da vam ne pruže podršku u takvoj situaciji . Također bi mogli upoznati nekoga posebnog preko prijatelja. Oni u braku ili vezi mogu imati radostan tjedan u ovom mjesecu.

 

VODOLIJA

Budite spremni za slavlje jer ovog tjedna postoje velike šanse za ljubav i romansu. Provjerite svoje želje i impulse ako ste u kratkotrajnoj vezi. Ako je između bračnih parova bilo napetosti, ovo bi vrijeme moglo zacijeliti te rane i ojačati vezu. Među partnerima bi moglo zavladati duboko razumijevanje i suradnja, a zajedno bi mogli uživati ​​u vrlo lijepim trenucima.

 

RIBE

Ovaj tjedan može biti sretan-povoljan. Ali u pogledu ljubavi i romantike, morate biti oprezni. Može doći do iznenadnog neslaganja. U razvoju vaših odnosa komunikacija će biti važna. Dobro razmislite prije nego što napravite veliki izbor u ljubavnom životu. Nemojte stvarati nikakvu vezu jer zvijezde ukazuju na razdvajanje. Oni u braku moraju voditi računa o svom raspoloženju; inače, mogućnosti neslaganja mogu povećati komunikacijski jaz.