Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 3. maja

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 3. maja

2 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nalazite se na mjestu gdje osjećate zahvalnost za gotovo sve, uključujući teška vremena kroz koja ste prošli i koja još uvijek prolazite povremeno. Sve je lekcija za vas, Bikove, a na današnji dan, osjećat ćete se vrlo dobro u vezi sa stanjem svog ljubavnog života. Vaš partner je dobra osoba i vi to znate. Iako vas dvoje prolazite kroz svoje uspone i padove, oboje ste došli prebroditi oluju, koliko god vjetrovito puhalo.

Vozit ćete se s vibrom koja dolazi s Mjesečevim kvadratom Venerom, koja će vas uzdići iznad svih problema za koje mislite da bi vas mogli povući. Vi i vaš partner odbijate vjerovati u bilo što osim u snagu vaše ujedinjene ljubavi, a to će vam pomoći danas i sve dane koji dolaze. Imate sreće u ljubavi, Bik.

 

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Jedan izraz kaže: “Ako misliš, smrdiš.” Odnosi se na pretjerano razmišljanje o nečemu prije nego što se nešto poduzme, što neizbježno dovodi do gubitka zamaha i pretjerivanja u akciji. Danas je dan kada biste nakon toga mogli previše razmišljati i smrdjeti ako niste svjesni što se događa. Ono što se događa je da ste zaljubljeni u nekoga, ali osjećate privlačnost retrogradnog Plutona, što vas tjera da previše razmišljate o svom odnosu s tom osobom.

Također ste u prisutnosti Mjesečevog kvadrata Venere, koji vam ovdje može biti spas. To znači da ako danas imate mrvicu pozitivnosti, IDETE S TOM. Nemojte previše razmišljati; samo donesi svoju ljubav, daj svoju ljubav, primi svoju ljubav i ne postavljaj pitanja. 3. maj je težak za vas, ali možete i hoćete se izdići iznad njega … ali morate ignorirati ‘demone’. Držite se ljubavi i nemojte previše razmišljati.

 

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Predobro poznajete sebe i ako vam se ukaže prilika da se bacite na tamnu stranu, učinit ćete to prebrzo. S druge strane, ako vidite priliku da budete sretni i mirni, sigurno ćete se za to odlučiti. Danas vam donosi izbor; srećom, ići ćeš sa svjetlom. 3. maj donosi vam tranzit Mjeseca u kvadratu Venere, što dobro funkcionira s vašim znakom, Djevicom.

Dovoljno ste sretni da u svom životu imate nekoga tko je uz vas u svim situacijama, a tijekom Mjesečevog kvadrata Venere otkrit ćete da će vas partner izvući iz mraka na svjetlo, gdje ćete provesti se puno bolje. Vaš romantični partner danas će vas poštedjeti i čvrsto držati, a vi ćete uživati u spoznaji da je ta osoba stvarno i istinski uvijek uz vas.