Tokom Maja OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom Maja OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

23 travnja, 2024 0 By Admin

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Kad rasteš u životu, način na koji voliš se mijenja. Shvaćate više o svojim potrebama i snovima. Ne pristajete li više na zastarjela očekivanja za svoj život ili čak živite prema onome kako drugi žele? Postajete slobodni odlučiti što vam ljubav znači, bez obzira na to što znači ili kako izgleda. Dok ste prolazili kroz takvu ekspanziju u proteklih mjesec dana u smislu otvaranja životu, karijeri, širenju društvenog kruga – način na koji volite se promijenio. Nedavno je u vašoj vezi bilo teško, čak i ako ste to držali u sebi ili ne znate kako o tome razgovarati, ali to ne znači da je vaša veza osuđena na propast.

Umjesto toga, svodi se na komunikaciju onoga što vam je sada potrebno. Često se u vezama izvorni ugovor mora modificirati kako bi se oboma omogućilo da nastave rasti i osjećaju se ispunjenima. To znači da se sve što je prvo dogovoreno kada ste prvi put ušli u vezu sada mora promijeniti kako bi se prilagodilo osobi u koju ste izrasli. Morate biti voljni razgovarati o tome što se događa. Nikada ništa ne postaje bolje nadom da hoće.

Umjesto toga, rad je na tome da razgovarate o svojim potrebama, o tome što vaš partner treba i zatim ponovno pregovarate o svom ugovoru o ljubavi kako biste napravili mjesta za novo poglavlje u vašoj vezi. Ako ste slobodni, to ne znači da ćete od ovoga pobjeći. Morat ćete napraviti unutarnje razmišljanje da vidite jeste li promijenili način na koji izlazite, pa čak i upoznati nekoga na temelju nove faze kroz koju ste prolazili. Sve s čime se susrećete u životu može vam pomoći da poboljšate sebe i svoj odnos; međutim, morate biti voljni to riješiti.

 

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Prošli mjesec je bio pomalo težak kada su u pitanju odnosi jer ste se morali suočiti s mnogim istim strahovima ili čak ranama za koje ste mislili da su već u vašoj prošlosti. Postoji razlog zašto se stvari vraćaju na pregled. Često je život poput spirale koja vas vraća na poznata mjesta sve dok ne shvatite što je u korijenu.

Nadamo se da počinjete shvaćati zašto su se oni pojavili i da to nije zbog uništavanja vaše veze, već zbog ograničavajućih uvjerenja koja su vas spriječila da stvarno prihvatite svoju trenutnu vezu. Često se možete osjećati kao da drugačije funkcionirate u odnosima jer imate više ljubavnih djela nego emocionalnih ispada. Ova tendencija pruža sigurnost i sigurnost, što su dvije važne teme ovog mjeseca. Ne morate biti ništa drugo nego ono što jeste, ali morate biti iskreni o putu koji vas je doveo do ovog trenutka.

U vašoj trenutnoj vezi radi se više o oslobađanju od straha od pomisli da će se isti obrazac ponoviti. Ovo je ipak sve vaše, a ne nešto što vaš partner treba nositi, međutim, razgovor o tome otvorit će dublju razinu intimnosti za kojom oboje trenutno žudite. Ako ste slobodni i tražite ljubav, pobrinite se da vaš strah od slomljenog srca ili pojavljivanja u novim vezama kao u prošlosti ne sabotira bilo kakav novi napredak. Ne morate biti savršeni; uvijek samo trebate pokušati, a iskrenost je važan dio toga.

 

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Sve se usklađuje da ovaj mjesec napravite veliki skok u svom romantičnom životu. Nekoliko planeta mijenja znakove zodijaka zajedno s važnim događajima na Mjesecu, zbog čega je nevjerojatno važno obratiti pažnju na sve. Ovog mjeseca bit će vam ponuda ili nešto predloženo, što proširuje ono što ste mislili da bi ljubav trebala biti. Naravno, s time bi mogao biti povezan izazov kao i sve prekrasne stvari, ali privlači dublji dio vas. Ovaj aspekt želje za letenjem, ali potrebe da ostanete prizemljeni, tema je koja će se pojaviti ovog mjeseca, ali poruka unutar osjećaja je da se trebate uskladiti sa svojim srcem kako biste čuli pravi odgovor koji tražite.

Tražite razumjeti život i ljubav, pronaći veći smisao u svemu tome i nikada ne prestati rasti. Stvar je u tome što morate biti sigurni da je vaš partner na istoj stranici kao i vi. O stvarima morate razgovarati otvoreno i transparentno. Morate reći teške stvari i ne suzdržavati se iz straha. Postoji priča da su se dvoje ljudi sreli, ali su nosili maske jer su se bojali da ih neće voljeti takvi kakvi jesu.

Ipak, ispod ovih maski, bili su savršeno usklađeni. Nisu to mogli vidjeti dok ih konačno nisu odlučili skinuti. Vrijeme je da skinete masku jer inače nećete doista razumjeti što ili tko vam je namijenjen.

Dolazi mekša energija puna ljubavi. Ona koja podržava život koji želite izgraditi i koja će vam pomoći da se usredotočite na dom u sebi, kao i na ono gdje to želite stanuje za vas. Budite voljni prihvatiti unutarnju promjenu i bit ćete sposobniji poboljšati stvari izvan sebe.

 

4. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ljubav ne mora uvijek biti slomljena nada i nezadovoljene potrebe. Međutim, da biste to vidjeli, prvo to morate sami naučiti. Ovaj mjesec, svemir se otvara, a vi ste blagoslovljeni ekspanzivnom ljubavnom energijom u svakom aspektu vašeg života. Postanite jasni što je ljubav za vas, kako je trebate pokazati, kako trebate izgledati, pa čak i što ste joj spremni dati.Bogata energija koja će biti prisutna veći dio mjeseca usmjerena je na postizanje ravnoteže s tim velikim osjećajima. To je stvaranje potrebe za strpljenjem uz obećanje nagrade na kraju. Ovo dolazi brže nego što mislite, pogotovo jer ste obavili toliko posla da već očistite svoj prostor od onoga što je bilo ustajalo ili nezdravo.

Ipak, biti strpljiv može biti izazovno, pogotovo kada već znate što zaslužujete. Strpljenje ne znači čekanje, zapravo, to znači živjeti. Predstavlja da nema sile. Nema smišljanja niti pokušaja da se stvari ostvare prije nego što budu spremne. Kad nešto ispečete i stavite u pećnicu, sjedite li tamo i gledate da li je pečeno?

Pokušavate li kuhati brže nego što može ili povećavate temperaturu kako biste to brže postigli? Ne. Isto vrijedi i za vaš romantični život ovog mjeseca. Dopustite da sve bude u procesu kako jest, bilo da ste slobodni ili vezani.

Ako ste u vezi i prolazite kroz fazu rasta, strpljenje omogućuje i vama i vašem partneru da budete spremni za sljedeću razinu zajedno, a ako ste slobodni, tada možete živjeti svoj život s ljubavlju i bez pardona dok ne privučete ono što vam je namijenjeno. Uzmite si vremena, ali gledajte da ovaj mjesec vrijeme radi za vas.