Prema astrologiji OVA 3 znaka će biti NAJSRETNIJI u Maju i imati odličan horoskop. Nakon lošeg period konačno sve kreće na bolje

Prema astrologiji OVA 3 znaka će biti NAJSRETNIJI u Maju i imati odličan horoskop. Nakon lošeg period konačno sve kreće na bolje

2 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Pred tobom je veliki, lijepi mjesec, i  već je i pravo vrijeme da prihvatiš nešto novo, kao što je novi posao ili novo područje života.

Čini se da vas sve u ovom mjesecu gura u pravom smjeru. Motivirani ste po prvi put nakon jako dugo vremena, a ovaj put se čini stvarnim.

Osjetit ćete primjetan energetski pomak 14. maja, nakon usmjeravanja retrogradnih postaja, a jasnoća koju ćete imati bit će poticaj da učinite velike stvari poput promjene određenih aspekata svog života na kojima je ozbiljno potrebno raditi.

Vaša partnerstva, bilo da su ljubavna ili poslovna, izgladit će se, a sve komunikacije će postati puno lakše sudjelovati u njima. Ovo je mjesec akcije i velikih namjera, a vi to možete učiniti svojima ako to želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Sve što vas približava sezoni Blizanaca dobra je stvar za vas, i bit ćete isporučeni ravno u sunčanu dobrotu sezone vašeg znaka Sunca. Energija Bika pomaže vam da budete smireni i sabrani, dok ih čini teškim odluke, i primijetit ćete da ste nepokolebljivi kada je u pitanju vaša odlučnost; to znači da ako želite započeti nešto novo — ono se započne. Nećete fluktuirati naprijed-natrag kao što inače činite.

Skočit ćete na prilike i mnoge će od njih biti pozitivne i produktivne. U danima kada se osjećate kao da ste na rubu bijesa ili očaja, tu ćete energiju moći usmjeriti u nešto kreativno. Kreativnost igra veliku ulogu u načinu na koji liječite stare rane ovog mjeseca. Nemojte se iznenaditi ni ako nađete završetak, jer ovaj mjesec morate vi i stari prijatelj pomiriti se s tim tko ste u životima jedno drugoga… i to dolazi s iscjeljenjem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Samoprihvaćanje igra ogromnu ulogu u vašem pozitivnom iskustvu u maju. Uz toliko tranzita koji se događaju, bit ćete ‘upaljeni’ kao da ste stroj koji je netko odlučio aktivirati. Osjećat ćete se gotovo prisiljeni činiti dobar posao i pomagati ljudima tijekom maja. Samoprihvaćanje koje će biti dio vašeg iskustva usredotočit će se na to kako se uklapate u svijet, a ne na to kako se osjećate prema sebi.

Smireniji ste nego inače tijekom ovog vremena, a velik dio toga pada na ideju da je retrogradni Merkur konačno završio, ostavljajući vas da ponovno funkcionirate kako treba. Kada ste na dobrom mjestu u svom životu, kao što ćete biti ovog mjeseca, možete postići više od drugih ljudi. Možete to shvatiti ozbiljno i postati egomanijak nad svojim postignućima, ali nećete. Poniznost je veliki dio vašeg tumačenja mjeseca maja.