CIGANSKE KARTE do 15. Maja:  Za OVIH 5 znakova počinje vrijeme VELIKIH POZITIVNIH ŽIVOTNIH PROMJENA! Imate svako pravo na OPTIMIZAM!

CIGANSKE KARTE do 15. Maja: Za OVIH 5 znakova počinje vrijeme VELIKIH POZITIVNIH ŽIVOTNIH PROMJENA! Imate svako pravo na OPTIMIZAM!

2 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Oktoberfest je započeo kao vjenčanje 1810. u kojem se toliko uživalo da se pretvorio u godišnji događaj. Želite poštivati ​​određene tradicije čak i ako vam se vrijeme ne čini pravim. Poštujte svoje vrijeme i usredotočite se na stvari koje su na vrhu vaših popisa prioriteta bez obzira na očekivanja drugih ljudi.

Niste raspoloženi previše govoriti o svom stanju i onome što ste prošli. Iako još uvijek možete osjetiti posljedice nekih teških problema, one su sada iza vas.

 

BIK

Neki problemi zahtijevaju brza rješenja. Ne dopustite im da izmaknu kontroli. Ako vas netko odvraća od stvari za koje smatrate da su ispravne, pronađite prave riječi kako biste zaštitili svoje granice i krenite sa svojim predosjećajem i svojim najzdravijim unutarnjim prosuđivanjem.

Položaj u kojem se nalazite nije toliko isplativ koliko biste željeli da bude. Ipak, neke pozitivne strane donose osjećaj sigurnosti koji bi vam nedostajao drugdje. Zapitajte se jeste li zadovoljni ili ste se zadovoljili s manje od onoga što zaslužujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Potrebno vam je ozdravljenje, ne samo od daleke prošlosti i traume, već i od nedavnih događaja koji su bili dovoljno stresni. Odvojite vrijeme za godišnji odmor, razmislite o svom sljedećem odmoru ili učinite nešto što će vas ukloniti i podsjetiti da je vaš posao da se prvo dobro brinete o sebi.

Obratite pažnju na svoje zdravlje i signale koji dolaze iz vaše fiziologije. Trenutni problemi mogu ukazivati ​​na emocije koje pokušavate odgurnuti. Dišite duboko i shvatite što bi vaš sljedeći korak mogao donijeti ako učinite ono što je ispravno.

 

RAK

Ponosni ste na svoja postignuća, ali još uvijek osjećate pritisak da pokažete drugačiju vrstu sposobnosti na putu. Nemojte se prepustiti vanjskim utjecajima kada vam treba malo vremena u samoći da saberete svoje misli i sjetite se koliko možete biti sjajni kada ste motivirani i usklađeni sa svojim talentima.

Kontakti s voljenim osobama mogu postati teški. Držite se podalje od stvari koje ne možete riješiti i pobrinite se da su sve odgovornosti u pravim rukama.

 

LAV

Većina Van Goghovih slika naslikana je u posljednje dvije godine njegova života. Ne znate koliko biste mogli postati plodni ako slijedite svoju najdublju strast i talent koji definira vaš način izražavanja. Ako niste slobodni pokazati tko ste, shvatite da je postalo hitno promijeniti svoju okolinu.

Upustite se u novu avanturu, razmislite o djelu koje će unijeti više boja u vaš svijet i nemojte juriti za starim pogreškama samo da biste ih iznova ponovili.

 

DJEVICA

Samo kretanje nije dovoljno za brigu o sebi. Potrebni su vam i oni bezobrazni trenuci prihvaćanja, kontakta s prirodom i pravilnih navika koje provodite u svakodnevnoj rutini. Vodite računa o unosu kalorija i izbjegavajte hranu koja nije dobra za vaše zdravlje.

Da biste pronašli točku ravnoteže, možda će vam trebati neke promjene u vašim svakodnevnim izborima, a neki od vas će se morati natjerati da uključe trenutke za opuštanje i mirno okruženje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2