Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u srijedu, 3. maja imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u srijedu, 3. maja imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop…

2 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Promjena mora započeti u sebi. Ono što se događa iznutra bit će pokretačka snaga najznačajnijih trenutaka transformacije u nečijem životu. Tijekom proteklih nekoliko godina, Saturnovo putovanje kroz vaš znak naučilo vas je vrijednim lekcijama. Ove lekcije su vam pomogle da shvatite što vas je kočilo da živite u skladu sa svojim pravim ja. Saturn vam je također pokazao da su granice bitne za rast.

Sada kada je Saturn napustio Vodenjaka, stigao je Pluton. Za razliku od Saturna, Pluton ne daje lekcije; otkriva dublje istine. Pluton vam pomaže razumjeti lekcije koje ste naučili pod Saturnovim vodstvom, tako da možete doista transformirati sebe i način na koji vidite stvari. Plutonov tranzit između Vodenjaka i Jarca nije brz proces i ostat će u Vodenjaku sljedeća dva desetljeća.

To je prilika da se ponovno rodite u osobu kakva ste oduvijek bili, polako ali sigurno. Tijekom retrogradnog Plutona u vašem znaku, poštovat ćete sve što ste naučili, dublje utjelovljujući svoju istinu. Ova unutarnja transformacija će vas voditi kroz vanjske promjene koje će uslijediti.

Iako Pluton radi sporo, on pokreće velika životna poglavlja za koja je potrebno vrijeme. Ova retrogradnost promijenit će način na koji razmišljate o sebi, natjerat će vas da razmislite o svojim motivacijama i jeste li djelovali na temelju svoje potpune istine. Vjerujte svom procesu iscjeljenja i dopustite sebi da se ponovno rodite u osobu kakva želite postati.

 

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ne dopustite da vas strah od gubitka onoga što ste spriječili spriječi u stvaranju prostora za nešto bolje. Iako se Pluton često povezuje s uništenjem, on također predstavlja ponovno rođenje i transformaciju. Dok Pluton počinje retrogradno u znaku Vodenjaka, vrijeme je da se usredotočite na svoj romantični život i ispitate teme moći, intimnosti i ponovnog rođenja. Kada Pluton utječe na vaše odnose, to je prilika da izbliza pogledate što se događa i dajete li svoju moć ili ne ostavljate dovoljno prostora za procvat ljubavi.

Pluton u Vodenjaku vas poziva da otkrijete svoja uvjerenja i ideale o ljubavi i povezanosti. Važno je shvatiti da, kako bi veza funkcionirala, obje osobe moraju biti zajedno i poštovati svoju i tuđu istinu. Da biste to učinili, morate znati vlastitu istinu, na kojoj ste radili oslobađajući se ideje da život mora izgledati na određeni način da bi bio vrijedan ili dovoljno dobar.

Pluton u Vodenjaku neće nužno prekinuti vezu, ali će vam pomoći da je transformirate na način koji je u skladu s vašom autentičnom istinom. Ova će promjena polako gorjeti i ne samo transformirati vaš ljubavni život, već i vaša uvjerenja o samoj ljubavi. Dakle, vodite li dublje razgovore o svojim potrebama ili stvarate prostor za novu vezu, budite otvoreni prema sporoj, transformativnoj moći Plutona u Vodenjaku.

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Zaslužuješ sve što želiš od života, ali čak i nakon svog posla koji si obavio, još uvijek postoji dio tebe koji te sputava. Međutim, retrogradni Pluton u Vodenjaku može vam pomoći da transformirate ovaj dio sebe. Pluton u Vodenjaku fokusiran je na teme moći, kontrole, iscjeljivanja i istine u vašem domu i obiteljskom životu. Nije vrijeme za zanemarivanje ovih problema i nadu da će nestati.

Umjesto toga, radi se o posjedovanju svakog dijela vašeg putovanja i prihvaćanju svega onakvog kakvo jest. To vam omogućuje da stvorite život kakav doista zaslužujete. Ovaj će tranzit trajati gotovo dva desetljeća, otvarajući novo generacijsko poglavlje. Da biste znali što zaslužujete, morate pronaći ravnotežu u sebi.

Emocionalni intenzitet ne mora uvijek proizaći iz kaosa i izazova. Također može doći iz radosti, strasti, povezanosti i razumijevanja. Ali da bi se to postiglo, potrebne su velike transformacije, koje mogu uključivati iscjeljenje u djetinjstvu, obiteljske odnose, pa čak i mjesto gdje živite.

Vaš dom je srce vašeg života, ali on bi trebao biti utočište, a ne mjesto koje produbljuje vaše rane. Kako Pluton počinje retrogradno, obratite pozornost na vlastite namjere rasta, kao i na one oko vas. Ne radi se samo o tome da nešto kažete ili učinite, već da to učinite iz razloga koji su duboko u skladu s vašom istinom.