Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 2. maja

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 2. maja

1 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Danas ćete gaziti na nekim opasnim područjima, Ovan, dok pokušavate dobiti uspon od svog partnera. Želite učiniti nešto drugačije, nešto neočekivano, i učinit ćete upravo to, ali vaš pristup vašem partneru može biti više nego neočekivan; moglo bi ih trgnuti.

Iako možete lako pretvoriti negativno u pozitivno, možda ćete to učiniti malo predaleko tijekom tranzita Merkura u kvadratu Lilith. Iako će ovo još uvijek završiti kao vrlo pozitivan dan za vas u smislu ljubavi i romantike, dolazak tamo pokazat će vašem partneru da ste ponekad pravi šaljivdžija, a vaš stil humora možda nije onakav na koji su navikli. To je u redu; želite promijeniti stvari i doći ćete do toga na današnji dan. Postoji jedna stvar za koju vas nikada neće optužiti, Ovan, a koja je dosadna. Ne ti, nikad.

 

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Nikad niste od onih koji u romansi ostavljaju stvari ustajale, a današnji tranzit Merkura u kvadratu Lilith izvlači malog vražića u vama. Radi pobuđivanja malo zabave, gurnut ćete svog partnera do krajnjih granica, a tek što on pomisli da mu je dosta, vi ćete pogurati još dalje, a zanimljivo je… svidjet će mu se.

Vi ste najodanija osoba, a kada volite osobu, dajete joj do znanja što vam se događa u srcu. Vaše se oči smiješe i osjećaju se ugodno i sretno. Na današnji dan, tijekom kvadrata Merkura Lilith, možda ćete biti derište, ali ćete na kraju biti vrlo cijenjeno derište, a do kraja dana, vas dvoje ćete se smijati i osjećati veliku sreću imati jedno drugo. Donosiš sreću.

 

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Budući da možete izričito osjetiti povlačenje nadolazećeg retrogradnog Plutona, trebat će vam dobar izgovor da se osjećate dobro zbog stvari dok osjećate da će vas sljedeći retrogradni put oboriti, dolje, dolje, i što ćete učiniti u vezi s tim , 2. maja, jest da ćete svog partnera uključiti u mali eksperiment. Možda ćete htjeti vidjeti koliko daleko možete postići s njim, a tijekom Merkura u kvadratu Lilith, bit ćete nadahnuti da idete do kraja.

Danas se osjećate naglo i odvažno i želite isprobati nove stvari. Ovo bi moglo biti vezano uz spavaću sobu ili samo isprobavanje nekog čudnog novog načina kuhanja… stvarno nije važno. Bitno je da ćete doživjeti ovo novo iskustvo sa svojom ljubavi, a zajedno ćete iskoristiti energiju Merkura u kvadratu Lilith u svoju korist.