Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

1 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

U vezi je ljubav samo jedan dio onoga što je potrebno da bi ona funkcionirala. Ostalo se odnosi na to kako se vi i vaš partner svaki dan pojavljujete jedno pred drugim, donoseći odluke koje njeguju i podržavaju vašu vezu.

Dok svoj ljubavni život gledate kroz romantičnu leću, Saturnovo trenutno putovanje kroz Ribe pomaže vam da vidite stvarnost vaše veze. Učite se posvetiti onome što vam daje istinsku podršku umjesto da se držite izmišljenih scenarija. Saturnov utjecaj pomaže vam da zauzmete ozbiljniji pristup, što će vam koristiti jer Juno, božica braka i obveza, ovog tjedna ulazi u Blizance. Juno ljubav shvaća ozbiljno, baš kao što Saturn čini sa svime, i zajedno mogu pomoći transformirati vaše romantične ideale u zdravu, trajnu vezu.

Iako možda težite intenzivnim, povremenim ili jednostranim vezama, duboko u sebi žudite za mirnom i ispunjavajućom ljubavi. Ovaj tjedan donosi priliku za ozbiljne razgovore s partnerom koji mogu dovesti do dublje posvećenosti. Upamtite, ljubav može biti još bolja kada je stvarna i dugotrajna, a ne samo prolazni san.

 

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Predanost se nikada ne bi trebala promatrati kao odricanje od bilo čega, već kao dobivanje svega. Ovo može biti izazovan koncept za shvatiti, posebno za nekoga poput vas koji neprestano traži život, a istovremeno želi stabilnu i pouzdanu vezu. Međutim, kroz svoja iskustva i isprobavanje različitih stvari, shvaćate da prava predanost zapravo predstavlja najveću slobodu sve dok vam vaša veza dopušta da budete više ono što jeste.

Od prošle godine razmišljate o svom romantičnom životu i odlukama koje ste donijeli, kao i onima koje su vam još uvijek na raspolaganju. U nadolazećem tjednu, svemir utire put ljubavi i predanosti u vašem životu, zahvaljujući svom napornom radu i iskustvima kroz koja ste prošli. Junona, božica ljubavi i braka, prelazi u Blizance, spajajući prekrasnu vezu između Jupitera u Ovnu i Neptuna u Ribama, osvjetljavajući svaki aspekt vašeg romantičnog života. Ovo je božanski znak iz svemira da je vrijeme da iskoristite novu ljubavnu priliku, čak i ako se osjećate nesigurno ili sumnjate u sebe.

Možda ste nedavno doživjeli neke završetke u svom životu, kao što su uvjerenja ili gledišta, što je sve bilo neophodno da se raščisti put za ovo novo poglavlje. Međutim, čak i uz sve znakove koji upućuju na novu obvezu, na kraju je na vama hoćete li poduzeti korak. Nikad se nećete osjećati potpuno spremnima da se obvežete ili dublje uđete u svoju vezu jer je to nešto novo i drugačije. Ali ostati tu gdje jeste nije opcija u tjednu koji je pred nama i vrijeme je da prigrlite nepoznato i učinite taj korak vjere prema ljubavi i predanosti koje želite.

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Život nas ponekad može testirati, ostavljajući nas da preispitujemo svoj napredak i osjećamo se kao da smo opet na početku. Ali ti su trenuci samo prilike za rast. Upravo sada, Merkur je retrogradan u Biku, zajedno sa Suncem i Uranom, što donosi priliku za refleksiju i ekspanziju.

Unatoč svim strahovima i sumnjama, znate da želite zdravu vezu. Pallas koji ulazi u znak Lava u tjednu koji je pred nama dat će vam snagu da stvorite vezu kakvu istinski želite, umjesto da podlegnete starim strahovima i uvjetovanosti.

Lako je krenuti putem manjeg otpora, ali to neće dovesti do ispunjavajućeg odnosa za kojim žudite. Sada je vrijeme da vjerujete u svoj rast i znate da više niste ista osoba koja ste nekad bili. Prihvatite ovu priliku da si pružite ljubav i vezu o kojoj ste oduvijek sanjali. Nudi vam se ništa manje nego sve.

 

4. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Poboljšanje vašeg odnosa počinje vašim rastom i ozdravljenjem. Saturnov ulazak u Ribe učinio vas je posvećenijim dobrobiti i dobrobiti vaše veze. To uključuje postavljanje granica i praćenje vaših potreba, čak i ako to znači malo protresti stvari. Učiš da ne možeš održati mir s drugima po cijenu svog unutarnjeg mira. Vaš rast i težnja za onim što je zdravo pokreću vaše romantične izbore.

Unatoč značajnim prilikama za rast posljednjih mjeseci, čini se da ste još uvijek u procesu opraštanja prošlosti i prihvaćanja da ste se promijenili. S retrogradnim Merkurom, Suncem i Uranom u Biku, to je prilika da započnete novi početak u vašoj vezi.

To nije samo novi početak, već transformacija. Nakon svega što ste prošli zajedno i razdvojeno, vrijeme je za novi početak. To ne proizlazi iz prekretnica poput braka ili zajedničkog useljenja, već iz odluke da otpustite prošlost i zajedno počnete iznova.

S Jupiterom u Ovnu i Neptunom u Ribama koji će blagosloviti nebo u nadolazećem tjednu, to je prilika da pronađete uspjeh i ispunjenje u zdravijem pristupu ljubavi i opraštanju. Dugotrajne veze uspješne su i ispunjavaju kada se grade na opraštanju i novim počecima.