HOROSKOP do 15. Maja: VELIKI FINANCIJSKI DOBITAK uljepšat će dane i život OVOM znaku!

HOROSKOP do 15. Maja: VELIKI FINANCIJSKI DOBITAK uljepšat će dane i život OVOM znaku!

1 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Budite strpljivi jer će vaš kontinuirani trud zajedno sa zdravim razumom i razumijevanjem jamčiti vaš uspjeh. U kuću vam mogu doći neočekivano nepozvani gosti, zbog čega novac možete potrošiti na kućanske potrepštine koje ste planirali kupiti sljedeći mjesec. Radite u bliskoj koordinaciji kako biste unijeli sklad u svoj dom. Pogrešna komunikacija ili poruka mogu vam učiniti dosadnim dane. Pretjerano korištenje TV-a ili mobitela može rezultirati gubitkom vremena. Zahtjevi vašeg supružnika mogli bi vam dati određeni stres. Liječiti sebe je dobra ideja i zaslužujete to. Možda ćete više uživati ​​ako dopustite svojim prijateljima da uđu.

 

BIK

Vaša bi ljutnja mogla stvoriti planinu od krtičnjaka – što bi samo uznemirilo članove vaše obitelji. Doista su sretne one velike duše čija inteligencija drži bijes pod kontrolom. Spali svoj bijes prije nego što opeče tebe. Nemojte ulagati u brzini – Gubici su sigurni ako ne gledate na ulaganja iz svih mogućih kutova. Ne dijelite svoje osobne stvari s povremenim poznanicima. Emocionalni poremećaji bi vas mogli mučiti. Vaše slobodno vrijeme će biti izgubljeno zbog bilo kakvog nepotrebnog posla. Zahtjevi vašeg supružnika mogli bi vam dati određeni stres. Usavršite svoje fotografske vještine. Cijenit ćete neke od trenutaka koje kliknete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Projekti samopoboljšanja isplatit će se na više načina – Osjećat ćete se bolje i sigurniji u sebe. Dobit ćete koristi od provizija – dividendi – ili autorskih naknada. Ne budite neredoviti u svom ponašanju – osobito sa svojim supružnikom – inače bi to moglo narušiti mir u kući. Djevojka vas može prevariti. Svjesni ste važnosti osobnog prostora i vjerojatno ćete  dobiti puno slobodnog vremena. Za to vrijeme možete igrati igricu ili otići u teretanu. Možda ćete se suočiti s teškim periodom u braku. Namjerno surfanje internetom može vam pomoći u boljem razumijevanju i dubljim razmišljanjima.

 

RAK

Meditacija i samospoznaja će se pokazati korisnima. Poboljšanje financija olakšat će vam plaćanje dugotrajnih obveza i računa. Nemojte zanemariti svoj društveni život. Odvojite malo vremena od svog užurbanog rasporeda i izađite na zabavu sa svojom obitelji. Ne samo da će vam ublažiti pritisak, već će i ukloniti vaše oklijevanje. Mala šansa za bijeg od Kupidonove strijele. Usred svog užurbanog života, odvojit ćete vrijeme koje ćete provesti sa svojom djecom. Provodeći vrijeme s njima, shvatit ćete stvari koje vam nedostaju. Čini se da ćete potrošiti puno novca sa svojim supružnikom, ali ćete se super zabaviti.

 

LAV

Vaš najdraži san će se ostvariti. Ali držite svoje uzbuđenje pod kontrolom jer previše sreće može uzrokovati neke probleme. Zarađivat ćete ako svoju ušteđevinu uložite u konzervativna ulaganja. Bit će važan dan kada slušate i radite na prijedlozima drugih ljudi. Vaša prisutnost čini ovaj svijet dostojnim mjestom za vašu voljenu. Ovih dana ćete se dobro provesti sa svojim supružnikom, ali možete doći u sukob zbog nekog starog, neriješenog problema. Brak će dostići svoj maksimum u vašem životu. Vaš bi entuzijastičan stil rada mogao impresionirati vaše suradnike.

 

DJEVICA

Održavajte svoje mentalno zdravlje – što je preduvjet za duhovni život. Um je kapija života jer sve bilo dobro/loše dolazi kroz um. Pomaže u rješavanju životnih problema i daje potrebno svjetlo. Oni koji su do sada trošili novac bez puno razmišljanja mogu shvatiti njegovu važnost u životu, jer se može pojaviti hitna potreba. Dobro vrijeme za uključivanje u aktivnosti koje uključuju mlade. Vaš dečko ili djevojka mogu ostati ljuti zbog svojih obiteljskih stanja. Pokušajte ih smiriti razgovorom. Prije nego započnete bilo koji novi zadatak ili projekt, razgovarajte s onima koji su stekli dovoljno iskustva u tom području. Ako imate vremena, upoznajte ih i tražite njihove prijedloge i savjete. Vaš supružnik bi mogao odbiti da zadovolji vaše potrebe, zbog čega ćete se na kraju osjećati frustrirano. Jedenje izvana može pogoršati stanje vašeg želuca i utjecati na probavu. Stoga izbjegavajte jesti izvana.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2