U NAREDNIM DANIMA! – Ovna će KARMA POŠTEDJETI, Blizanci će biti JAKO RAZOČARANI, a OVOM znaku dolazi NOVAC!

U NAREDNIM DANIMA! – Ovna će KARMA POŠTEDJETI, Blizanci će biti JAKO RAZOČARANI, a OVOM znaku dolazi NOVAC!

30 travnja, 2023 0 By Admin

BLIZANCI

Vaša ljubavna veza u pravilu naizgled ne izgleda loša. Ali činjenica je da vaš odnos nije isti kao što je nekada bio. Značajno za vaš znak je da vam je ljubav veoma bitna, a još više vam je bitnija partnerova sreća. Vi ste sretni kada je vaš partner sretan, inače vaša sreća ne može biti potpuna. No u ljubavni život ovog zodijaka se uvuklo dosta tajni, laži i nekih postupaka koji nikako ne priliče jednoj ljubavnoj vezi.

Naredni dani nažalost za vas neće biti laki. Neće vam biti laki, jer će neke tajne i laži isplivati na površinu. To što ćete saznati niste znali. Ne samo što niste znali, nego tako nešto niste mogli ni pojmiti da bi se moglo vama desiti. Vaš partner neće priznati, ali neće imati dobre argumente da vas uvjeri u suprotno. Razočaranje nećete moći izbjeći, kao i nemogućnost što dalje napraviti i kako postupiti. Da li ćete moći oprostiti i prijeći preko tih stvari, to je samo na vama.

 

 

LAV

Mnogi imaju problema sa novcem, ali kako zvijezde kažu, pripadnici vašeg znaka u posljednje vrijeme najviše problema imaju upravo sa novcem. Neki do novca dolaze lakše, neki teže. Također kada je vaš znak u pitanju, do novca dolazite teško i mukotrpno morate raditi da bi zaradili dovoljno za jedan pristojan život.

No ovaj put je sreća na vašoj strani, jer vas je sudbina uz pomoć zvijezda odlučila nagraditi.Zvijezde će vas nagraditi sa novčanim dobitkom koji će od vašeg života napraviti pravi mali raj. Iako ste se do sada morali i više boriti za svaki novčić, sada ćete imati priliku vidjeti kako je to kada novac dođe bez muke i rada.

Vaš život će postati daleko lakši, jer problema sa novcem, kreditima i dugovima nećete imati. Ako je itko zaslužio novčani dobitak, onda ste to bez sumnje upravo vi.

Stranice: 1 2