TOKOM MAJA: FATALNA POMIRENJA su na vidiku za OVA 2 znaka, SREĆA će ih pratiti kao nikad do sada!

TOKOM MAJA: FATALNA POMIRENJA su na vidiku za OVA 2 znaka, SREĆA će ih pratiti kao nikad do sada!

30 travnja, 2023 0 By Admin

Najljepši period u ljubavi je pred pripadnicima ovih znakova. Na ljubavnom polju pratit će ih velika sreća jer im slijede pomirenja sa bivšim partnerima.

Sve što je bilo loše u ljubavnoj vezi, više neće biti bitno. Prevelika je bol za bivšom ljubavi i sve što ovi znakovi žele je pomirenje. Fatalna pomirenja poništit će sve loše što je bilo, a ljubavna sreća je ono što jedino žele…

 

JARAC

Ne želite da se nitko igra sa vašim osjećajima, želite čvrstu i stabilnu vezu, želite ljubav. Ponekad je sve to teško pronaći u jednoj osobi pa zbog toga veze i pucaju. Tako je bilo i sa vama.

Željeli ste sve, a ostali bez ljubavi. Što vam je činiti, znate i sami. Morat ćete napraviti kompromis ako želite pored sebe osobu koju volite. Uskoro ćete shvatiti da nije sve crno ili bijelo. Morat ćete popustiti i potruditi se vratiti ljubav koje ste se odrekli.

Bol za izgubljenom ljubavi jača je od vašeg ponosa i vi ste toga postali svjesni. Učinili biste sve da vratite vašeg bivšeg partnera nazad u vaš život.

To vam može poći za rukom, ali morat ćete se dobro potruditi i smanjiti vaša prevelika očekivanja. Shvatite da je i vaš partner čovjek sa svim svojim vrlinama i manama. Ako uspijete uskladiti svoje stavove sa stavovima partnera, tada se ljubav vraća.

Sada je samo na vama da ubijedite partnera da se vrati i da počnete ponovo, ali ovoga puta bolje. Zvijezde vam govore da ćete imati tu sreću da ponovo budete uz voljenu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zvijezde će vam pomoći, a dalje će sve biti na vama. Dalje će samo o vama ovisiti kako ćete srediti svoj život i da li će vas ljubavna sreća i dalje pratiti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2