SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred Bika, Blizanca i OVOG znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred Bika, Blizanca i OVOG znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

30 travnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj će tjedan biti prilično fantastičan za vas, Bikove, budući da mnogi Merkurovi tranziti izgleda idu u vašu korist. Ovo će biti najbolje vrijeme da ljudima u svom životu kažete što vam je potrebno jer dok imate tranzite na nebu kao što je Sunce u konjunkciji s Merkurom na vašoj strani, ljudi će slušati. Važni ste ljudima u svom životu, posebno nekome posebno, a to bi moglo rezultirati odličnom komunikacijom i novim načinom na koji se stvari odvijaju.

Ako ovaj tjedan postavite presedan za izvanrednu komunikaciju, stvari bi mogle napredovati na vrlo pozitivan način tijekom ostatka godine. Romantični odnosi izgledaju dobro, ali uglavnom zato što se s partnerom družite i imate slične dugoročne ciljeve. Primijetit ćete da ste kompatibilni s mnogim ljudima tijekom ovog tjedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj je tjedan za vas prepun duhovne avanture, a sve će doći do izražaja 5. kada Mjesec bude pun u Biku. Kad kažemo ‘duhovno’, govorimo o značenju vašeg ‘unutarnjeg života’, o onome u što vjerujete, što vas pokreće i što izaziva vaše najjače emocije.

Dok ćete dobro raditi s pozitivnom energijom Venere u sekstilu Jupitera, što bi moglo učiniti čuda za vaš ljubavni život, primijetit ćete da je ono što vas čini najsretnijim u tjednu vaš osjećaj jasnoće.

Čini se da je ovaj tjedan razriješio toliko zbrke koja vas je mučila posljednjih nekoliko tjedana. Dva tranzita Merkura pomoći će vam da prijeđete na stvar i pronađete odgovore koje tražite. Shvatite da ćete ovaj tjedan zaključiti neke stvari, Blizanci, i to je dobro za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Prolazili ste kroz dosadan period u životu u kojem niste sigurni što slijedi, a kako Merkur kvadrat Lilith otvara tjedan za vas, počet ćete shvaćati da ste proveli previše vremena u potištenost. Međutim, ovaj tjedan ste spremni krenuti dalje.

Prihvaćanje je jedna stvar i uvijek je dobro prihvatiti ono što ne možete promijeniti, ali stagnacija je antiteza onome što jeste, Jarcu, i ovaj će vas tjedan pogoditi poput tone cigli na koje se morate uhvatiti i promijeniti svoj život. Ono što je sjajno u ovom tjednu je to što ćete se osjećati svježe i obnovljeno.

Ideja promjene izvlači vas iz kolotečine i daje vam svrhu. Možda ste nedavno prolazili kroz egzistencijalnu krizu, ali ovaj vas tjedan ponovno vraća na kartu. Vrijeme je da se vratiš u igru.