Rak, Djevica i OVAJ znak će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 1. maja

Rak, Djevica i OVAJ znak će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 1. maja

30 travnja, 2023 0 By Admin

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ako vam je nešto palo na pamet, ovaj dan možete uzeti kao znak zodijaka da se izrazite osobi s kojom biste željeli podijeliti te misli. Vaše misli mogu, ali i ne moraju biti povezane s ovom osobom. Ali ono što ste shvatili jest da vam je potreban prijatelj koji će vas ‘saslušati’, a taj prijatelj je više nego vjerojatno vaš životni partner od povjerenja.

Danas imat ćete sreću da vas Mjesec u trigonu s Jupiterom podržava. A to znači da ste u sigurnom prostoru. Vaš partner je tu za vas i bez obzira što mu kažete, on će slušati. On nije ovdje da vas osuđuje. Iako je to više nego vjerojatno ono što vas sputava, taj strah od osude.

Istina je da morate otpustiti nešto što vas predugo muči, a ne možete to više držati zatvoreno jer vam šteti duši. To je ono zbog čega je vaš partner tu. I on želi biti tu za vas, tijekom Mjeseca u trigonu s Jupiterom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kada se osjećate kao da vam se cijeli svijet ruši oko glave, možete uzeti u obzir činjenicu da doista postoji sustav podrške koji vas drži gore, i koliko god mračno moglo pasti, prepoznajete da je u srcu podrška je tvoj drug, tvoj partner.

Danas osjećat ćete intenzivnu zahvalnost zbog činjenice da se ova osoba lijepi za vas poput ljepila. Tijekom tranzita Mjeseca u trigonu Jupiter, nema ograničenja u ljubavi koju ćete doživjeti, a morat ćete osjetiti ljubav, Djevica.

Ovih ste dana ranjivi i sirovi i želite znati da postoji netko za vas, netko na koga se možete osloniti, netko tko će za vas djelovati kao sidro kroz olujno, uzburkano more koje je život. Vi ste sretni i voljeni, i to ćete osjetiti danas, i to će vam pružiti utjehu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Postoje trenuci u tvom životu kada vjeruješ da si jedina osoba koja te stvarno voli…ti. Prošli ste kroz toliko emocija da biste došli do ovog mjesta, ali jedina stvar o kojoj nikada ne razmišljate je da možda griješite u vezi s ovim.

Stvarnost je da ste jako voljeni i da postoji netko u vašem životu tko će otići na Mjesec i vratiti se za vas ako to trebate. Tijekom Mjeseca u trigonu s Jupiterom, otvorit ćete svoje srce ideji da niste jedina osoba u svom životu i da ne živite u vakuumu.

Danas ta ‘druga’ osoba će vam se obratiti i dat će vam do znanja da trebate sjesti, ušutjeti i primiti ljubav koju on ovdje da daje. Moraš se prestati sažalijevati, jer istina je da nisi sam… Ti si voljen, i ta ljubav neće prestati…nikada.