RADOST ispunjava srce VODOLIJE, BLIZANCIMA stižu BRIGE, dok će OVAJ znak saznati da ga BIVŠA LJUBAV nije zaboravila!

VODOLIJA

Radost je ono što će vladati vama, vašim osjećajima i vašim životom u narednom periodu. Očekujete vrlo bitnu stvar da se dogodi i kada se to desi, bit ćete vrlo sretni. Isčekivanje je ono najteže što se sada događa, ali vi znate da vas još malo dijeli od neopisive sreće, radosti i zadovoljstva.

Možda je sada prilika da razmislite o dubljim stvarima koje čine vaš život. Možda shvatite da novac nije najvažniji, da postoji nešto što se novcem ne može kupiti. To saznanje učinit će vas još boljim čovjekom i tada ćete biti potpuni. Zadovoljna duša je ono najvrijednije, a vaša duša će uskoro biti potpuno zadovoljna.

Budite smireni i staloženi dok isčekujete radostan događaj, pokušajte zapamtiti svaki trenutak. Bit će to ono čega ćete se uvijek rado sjećati, a tada će osjećaj radosti zauvijek osttati u vašem srcu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dešavanja koja su pred vama neće vam se svidjeti. Iako očekujete sasvim suprotno, vama dolaze brige kojih ćete se teško riješiti. Prvenstveno su to brige na ljubavnom planu, a takve brige su i najteže za svakoga tko voli. Nesuglasice sa partnerom prijeći će u nepovjerenje, a nepovjerenje znači velike brige za vas.

Više nećete biti sigurni ni u što, pogotovo vezano za partnera. Ne znate kako je došlo do toga, ali to će postati problem koji će vas dugo mučiti. Povjerenje je teško izgraditi i održati, ali ono može nestati u sekundi. To vas najviše…

Nastavak na sljedećoj strani…

RADOST ispunjava srce VODOLIJE, BLIZANCIMA stižu BRIGE, dok će OVAJ znak saznati da ga BIVŠA LJUBAV nije zaboravila!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top