Ovnu se PONAVLJA PROŠLOST, Blizanci će slaviti velike USPJEHE, dok se OVOM znaku sprema nešto VELIČANSTVENO!

OVAN

Sve što se događalo u prošlosti, neka tamo i ostane. To je vaš način razmišljanja i očekujete da će tako i biti. Međutim, sudbina vam je namijenila upravo suprotno.

Vas će prošlost sustići i vi ćete ju ponovo proživljavati. Sve se svodi na to da ćete možda i ponoviti neke stvari koje ste već učinili nekada, a te stvari se nisu pokazale najboljima za vas. Pokušavate se izvući iz prošlosti, a prošlost vas proganja i želi vratiti u svoj začarani krug.

Odnosi se to prije svega na neke događaje koji su i poslovni i emotivni jer su povezani sa jednim dijelom vaše obitelji. Neke nesuglasice sa određenim osobama iz obitelji nisu nikad razriješene, pa će ponovo isplivati na površinu i vratiti vas u neka prošla vremena.

Niste na vrijeme postupili kako ste trebali i sada vam se sve to ponovo vraća. Morat ćete presjeći neke stvari i konačno odlučiti onako kako je za vas najbolje, iako ćete time i povrijediti neke osobe.

Shvatite da ste važni vi i vaš život i da ne možete neprestano ugađati drugima na vašu štetu. Tome mora doći kraj, inače vas ponovo u budućnosti očekuju neriješeni odnosi iz prošlosti.

Vrijeme je da se zauzmete isključivo za sebe jer ste do sada povlađivali drugima, a te druge osobe sada traže još.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tome neće biti kraja dok jasno i glasno ne kažete tim osobama da je vaše služenje njima i njihovim interesima završeno. Vama će to biti teško učiniti, ali to je jedini način da prošlost ostavite iza sebe.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Ovnu se PONAVLJA PROŠLOST, Blizanci će slaviti velike USPJEHE, dok se OVOM znaku sprema nešto VELIČANSTVENO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top