Osjećaj TUGE zavladat će u životu VODOLIJE, OVAN će OSTVARITI ŽELJU, dok će se OVOM znaku ukazati NEVJEROJATNA PRILIKA!

VODOLIJA

Teški trenuci dolaze za vas, a tiču se vašeg ljubavnog života. Poslovno i financijski stojite solidno, iako bi uvijek moglo i bolje. Međutim, ono što će vam stvarati problem u narednom periodu je osjećaj tuge. Tuga će biti ono što ćete osjećati i tom osjećaju nećete moći pobjeći.

Na žalost, vi ćete sami pridonijeti takvom lošem raspoloženju u vašoj ljubavnoj vezi. Onda kada biste trebali potaknuti partnera i oraspoložiti ga, vi ćete učiniti sasvim suprotno. Neće postojati određeni razlog za loše stanje vaše ljubavne veze, jednostavno će se tako dogoditi.

Oboje ćete se osjećati tužno i usamljeno, iako dovoljno vremena provodite zajedno. Trebali bi učiniti sve i natjerati se da popravite tu turobnu atmosferu i to što prije. Inače bi se svašta loše moglo dogoditi u vašoj vezi, a to sigurno ne želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

OVAN

Naredni period donijet će vam lijepe i sretne osjećaje, a sve zahvaljujući tome što ćete uspjeti ostvariti svoju veliku želju. Radi se o jednom putovanju o kojem maštate već dugo, a nikako da smognete dovoljno vremena i novca da to i ostvarite. Sada će se stvari promijeniti i vi ste na putu da ostvarite ono što zaista želite.

Mnogo toga se treba poklopiti kako biste sebi omogućili to putovanje. Upravo to će se i dogoditi, vi ćete uspjeti u svom naumu. Novac ćete pronaći na neuobičajeni način, barem za vas. Radi se o priličnoj svoti novca, ali uskoro to neće biti problem.

Problem bi moglo predstavljati nešto drugo. Nedostatak vremena za jedno takvo putovanje bi moglo dovesti do odustajanja. Ali vi ste uporni i sigurno ćete smisliti način kako da svoju veliku želju i ostvarite.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Osjećaj TUGE zavladat će u životu VODOLIJE, OVAN će OSTVARITI ŽELJU, dok će se OVOM znaku ukazati NEVJEROJATNA PRILIKA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top