Lava čekaju VELIKE BRIGE, Vagi će sve ići po planu, a OVOM znaku će se pružiti šansa na planu LJUBAVNOG ŽIVOTA!!

Lava čekaju VELIKE BRIGE, Vagi će sve ići po planu, a OVOM znaku će se pružiti šansa na planu LJUBAVNOG ŽIVOTA!!

30 travnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Nevjerojatno razdoblje je pred vama, razdoblje u kojem će vam ama baš sve polaziti za rukom. Rijetka su razdoblja u životu gdje vam se sve posloži onako kako treba, a da vi na pojedine stvari uopće ni ne utječete.

Sreća, da to se zove sreća i zahvalite zvijezdama na tome. Kada znate da u nešto uložite toliko malo vremena i truda, a to vam u potpunosti uspije, nemate drugog izbora nego to pripisati sreći.

Netko vam tu sreću treba donijeti i dodijeliti, a to sigurno omogućuju vaše sretne zvijezde. Budite hrabri i odvažni u narednom periodu. Ako i niste isplanirali nešto do kraja, pouzdajte se u zvijezde. One su vam sada naklonjene, pa iskoristite to koliko god možete.

Dobrih stvari možete učiniti u narednom periodu i riješiti bitne koje vam već dugo vremena stvaraju određeni pritisak. Samo hrabro naprijed, jer hrabre prati sreća.

A sreća vam je zapisana u zvijezdama i ne oklijevajte ni trenutka da iskoristite sve što možete dok vas vaša sretna zvijezda prati.

 

 

STRIJELAC

Vama se već dosta vremena na ljubavnom planu ne događa ništa. Koliko god se trudili nikako ne uspijevate naći nekoga tko će ispremiješati vaše osjećaje i zavrtiti vam mozgom.

Takvo nešto željno isčekujete i nadate se da će se dogoditi. Nije da se ne trudite. Većinu svog vremena i svu svoju pažnju usmjeravate prema pronalaženju srodne duše. Međutim, uvijek uslijedi nekorazočaranje.

Shvatite da ne možete na silu biti s nekim samo da ne budete sami. To vas frustrira i dosta vam kvari raspoloženje.

Nadate se, iskreno se nadate. da ćete konačno upoznati osobu sa kojom ćete moći podijeliti sve i za koju ćete moći samo reći-pa gdje si bila sve ovo vrijeme do sada! Prilika će vam se pružiti u narednom periodu jer su vam zvijezde namijenile osobu koja vam cijeli život nedostaje.

Upoznat ćete takvu osobu i odmah ćete znati da je ta osoba ona prava. Trnci će vam proći čitavim tijelom, osjetit ćete leptiriće u trbuhu, nećete moći misliti ni na što drugo osim na tu osobu.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Konačno vam zvijezde daruju nekoga sa kime ćete obilježiti i provesti cijeli naredni život. Čestitke na tome i budite zahvalni i ponizni kada gledate gore prema zvijezdama.

Stranice: 1 2