HOROSKOP RAZOČARENJA: Naredni dani donose RAZOČARENJE za OVA 2 znaka jer će vidjeti PRAVO LICE osobe do koje im je stalo!

razočarenje

Pred ova dva znaka dolazi vrijeme razočaranja u blisku osobu i to će im jako teško pasti. Vidjet će pravo lice osobe u koju su imali neograničeno povjerenje. Sve maske će pasti i ostat će bol i razočarenje.

Razočarenje će biti tim veće što će shvatiti da je to definitivan kraj bilo kakvih odnosa sa tom osobom. Izgubljeno povjerenje više se nikad neće povratiti i sa tom osobom će raskinuti sve veze…

 

JARAC

Vaš partner od vas očekuje previše, ali ne daje puno. Čak vam iza leđa čini nešto što će vas sigurno povrijediti ako za to saznate. Vaš partner dobro skriva to što čini, ali svaka tajna jednom izađe na vidjelo.

Tako će i ovo izaći na vidjelo, a jedino ćete vi zbog toga patiti. Slijedi vam razočarenje u partnera i njegove postupke i pokazivanje pravog lica.

Vašu ljubav partner uzima zdravo za gotovo i smatra da će uvijek moći iskorištavati to što ga volite. Međutim, partnerovo pravo lice ukazat će se pred vama i to će biti veliki šok za vas.

Uslijedit će veliko razočarenje u partnera i u vašu ljubav općenito. Dolazi vrijeme kada ćete morati preispitati sebe što i kako dalje. To je ono što će vam donijeti mnogo boli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ništa nakon toga više neće biti isto, toga morate biti svjesni. Ako i nastavite svoju vezu, morat će sve biti drugačije. Povjerenje će nestati i bit će vrlo teško tako funkcionirati. O vama ovisi što ćete učiniti, ali bez obzira na odluku, slijedi vam vrlo teško razdoblje.

Nastavak na sljedećoj stranici…

HOROSKOP RAZOČARENJA: Naredni dani donose RAZOČARENJE za OVA 2 znaka jer će vidjeti PRAVO LICE osobe do koje im je stalo!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top