ČEKA IH TEŽAJ MJESEC MAJ: Ako ste Rak, Škorpija i OVAJ znak, nažalost mjesec Maj će za vas biti IZNIMNO TEŽAK, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŽAJ MJESEC MAJ: Ako ste Rak, Škorpija i OVAJ znak, nažalost mjesec Maj će za vas biti IZNIMNO TEŽAK, a evo i zašto…

30 travnja, 2023 0 By Admin

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Premda pretjerana osjetljivost neće poslužiti vašim ciljevima ovog mjeseca, možete pribjeći svojim starim trikovima, misleći da će vam i dalje odgovarati. To znači biti tvrdoglav pred izazovom koji zahtijeva akciju ili se namjerno ukloniti odgovornosti koja zahtijeva vašu prisutnost. Možete povući nekoliko pasivno-agresivnih poteza koji će biti očiti i otežavajući za ljude u vašem životu koji ovise o tome da ćete biti pametni umjesto djetinjasto buntovni.

Maj je za rast i ozdravljenje, a vi možete biti otporni na promjene. To bi moglo završiti gušenjem vašeg rasta i odvesti vas na mjesta koja su slijepa ulica. Kako Merkurov tranzit ide izravan, možda ćete se osjećati bistrije nego što ste bili ranije u mjesecu. A to će vam pomoći da se vratite na pravi put. Držite se onoga što znate i briljirajte u tome, umjesto da se šalite i ometate svoj napredak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Položaj planeta će vas natjerati da mislite najgore o sebi, jer izgleda da ste iskopali neku staru ranu i sada samo možete razmišljati o tome kako ste je stvorili; kako ste učinili ovu užasnu stvar i kako biste trebali platiti za svoju pogrešku. Obično se ne volite kriviti za bilo što, ali čini se da vas osjećaj krivnje preuzima tijekom prva dva tjedna maja. Rezultat je da se nakon nekog vremena raspline, pogotovo kada Merkur krene.

Od posebno uznemirujućih događaja, osobno ćete shvatiti i možda ćete biti toliko ogorčeni da osjećate da ne zaslužujete velike snove; samosabotirat ćete se tijekom cijelog mjeseca i zaobići ćete velike prilike za ozdravljenje. Stanite, udahnite i shvatite da od sebe pravite zlikovca kad to niste. Prestani se ponižavati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ono što vas najviše muči tijekom maja je to što svi oko vas izgledaju tako bezbrižni i sretni, a vi ste tu, osjećate se u nedoumici oko svog ljubavnog života. Imate priliku izliječiti svoj život tijekom ovog mjeseca. A ipak, čini se da vas mnogi planetarni tranziti neprestano podsjećaju da niste na mjestu gdje ste sebe zamišljali … prije svih tih godina. Sažalijevate se, ali to ne dijelite ni s kim jer ne želite privlačiti pozornost time što ste jadni.

Vaša nesposobnost da se izrazite ne jenjava nakon što Merkur krene direktno, dapače, koristite energiju da sebi iskopate još dublju rupu. Sve je to podložno prolaznosti i trebate raditi na liječenju svoje duše, a ne obraćati previše pažnje na sve ono što mislite da vam nedostaje. Ništa ti ne nedostaje osim hrabrosti da se ponovno osjećaš dobro, a to je u tvojoj moći.