HOROSKOP ZA PRVE DANE MAJA za SVE znakove! – Zvijezde otkrivaju kome će prvi dani MAJA započeti NAJVEĆOM SREĆOM…

HOROSKOP ZA PRVE DANE MAJA za SVE znakove! – Zvijezde otkrivaju kome će prvi dani MAJA započeti NAJVEĆOM SREĆOM…

29 travnja, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Potrudite se posvetiti više pažnje partneru jer bi mogli uslijediti događaji koji bi mogli biti van vaše kontrole. Sasvim mali znaci pažnje bit će dovoljni narednih dana da pokažete partneru koliko ga volite i da ne postoji problem koji ne možete zajedno riješiti.

 

 

ŠKORPIJA

Mjesec vam neće započeti kako ste očekivali. Prepirke sa partnerom mogle bi postati učestale pa pokušajte sve učiniti da do toga ne dođe. Bolje je spriječiti nego liječiti, ali to i sami znate, pa djelujte i pozitivnom energijom razvedrite partnera.

 

 

STRIJELAC

Kompromis vas očekuje odmah početkom mjeseca na poslovnom planu. Sve vaše daljnje poslovne aktivnosti ovisit će o raspletu situacije u kojoj ćete morati napraviti neke ustupke kako bi se vaš posao nastavio odvijati po planu. Možda vam se to isprva neće svidjeti, ali to je cijena onoga što ćete na kraju uspjeti ostvariti.

 

 

JARAC

Ako se po jutru dan poznaje, vama slijedi mjesec sunca bez imalo naoblake. Prvi dani mjeseca obilježit će romantika u vezi gdje ćete i vi i partner učiniti maksimum kako bi usrećili jedno drugo. Čaroban period je pred vama i koliko će trajati samo o vama ovisi.

 

 

VODOLIJA

Loše će vam mjesec započeti jer će vas neki postupci partnera jako razočarati. Kada budete trebali podršku, nećete ju dobiti i to će vas dovesti do toga da preispitate vašu vezu. Nemojte brzati sa odlukama, možda je i partner imao loš period pa pokušajte razgovorom riješiti probleme.

 

 

RIBE

Prvi dani u mjesecu donijet će osmjeh na vaše lice jer će vas partner jednostavno obožavati i pružit će vam sve kao nikad do sada. Čarobni dani potrajat će i učiniti vas najsretnijom osobom na svijetu. Pokušajte se odužiti partneru na sličan način.

Stranice: 1 2