HOROSKOP ZA PRVE DANE MAJA za SVE znakove! – Zvijezde otkrivaju kome će prvi dani MAJA započeti NAJVEĆOM SREĆOM…

OVAN

Poruka koju će vam bivši partner poslati početkom mjeseca probudit će uspomene u vama. Iako ste se trudili zaboraviti prošlost, ona bi vas uskoro mogla sustići. Ponovna veza sa bivšim partnerom najčešće ne uspjeva, ali vi najbolje znate što vam je činiti.

 

 

BIK

Zvijezde će vas čuvati u prvim danima mjeseca od svih problema i nevolja. Sretna zvijezda vlada vašim životom i pazi na vas da vam se ne dogodi ništa loše. Zahvalite svojoj zvijezdi vodilji na sreći koju vam daruje i budite joj zahvalni na tome.

 

 

BLIZANCI

Mnogo radosti vas očekuje na početku mjeseca zbog neočekivanog novčanog dobitka. Uspjet ćete pokrpati mnoge rupe u vašem proračunu i priuštiti si poneku stvar koju želite. Zadovoljstvo će zračiti iz vas pa će i neke ne baš dobre stvari izgledati puno bolje nego što jesu.

 

 

RAK

Problemi polako ostaju iza vas i pred vama je period stabilizacije i smirivanja. Loše stvari polako zaboravljate jer su dobre na vidiku. Raspoloženje je ono što vam je stvaralo najviše problema. Sada će raspoloženje biti takvo da će samo optimizam zračiti oko vas, pa će sve biti puno bolje nego do sada.

 

 

LAV

Malo iznenađenje vašeg partnera bit će dovoljno da vas oraspoloži na duži period. Shvatit ćete da se život sastoji od sitnica i detalja koji vas usrećuju ili zbog kojih tugujete. Pogled prema naprijed, u budućnost, trebao bi vam uvijek biti pun optimizma. Tada i stvarni problemi ne izgledaju tako loše i lakše se sa njima nositi.

 

 

DJEVICA

Ako će vam cijeli mjesec biti kao prvi dani ovoga mjeseca, tada ste rođeni pod sretnom zvijezdom. Bit ćete iznimno dobro raspoloženi i sretni, iako nećete imati neki određeni razlog za to. Jednostavno će vas preplaviti sreća i zadovoljstvo samim sobom i uživat ćete u tom.

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP ZA PRVE DANE MAJA za SVE znakove! – Zvijezde otkrivaju kome će prvi dani MAJA započeti NAJVEĆOM SREĆOM…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top