DNEVNI TAROT za 5. Novembar: Ispred OVOG znaka je potpuno NOVI POČETAK, samo ovaj put mora biti pametniji i mudriji!

DNEVNI TAROT za 5. Novembar: Ispred OVOG znaka je potpuno NOVI POČETAK, samo ovaj put mora biti pametniji i mudriji!

2 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: petica štapova

Dnevni tarot: Novi počeci mogu biti neuredni. Kada nešto što započnete počne izmicati kontroli, nemojte tako brzo pretpostaviti da to znači da radite nešto pogrešno i da biste trebali odustati. Sasvim suprotno može biti točno; vrijeme je da udvostručite svoje napore.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Velika svećenica

Okružite se ljudima punim ljubavi. Trebate malo ljubavi i pažnje, a najbolji način da ponovno napunite šalicu ljubavi je da budete u društvu prijatelja i obitelji koji vas znaju nasmijati i zagrliti kada je to potrebno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Vitez štapića

Obavi svoje pripreme. Spremni ste za početak novog putovanja. Ovo je uzbudljivo vrijeme za vas. Kako biste bili sigurni da ćete imati uspješan ishod, obavite posao koji treba obaviti.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: petica pentakla

Može se pojaviti trošak koji niste očekivali. Postat ćete svjesniji vrijednosti vremena. Ako imate priliku zaraditi više novca, čak i ako to znači raditi malo više ovaj tjedan, razmislite o tome.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Budala

Potpuno novi početak je tu za vas. Ne zaboravite odakle ste došli; prošle lekcije mogu vam pomoći da ostanete mudri i budete ispred krivulje.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Devetka mačeva, obrnuta

Timski rad ne čini uvijek san uspješnim. Previše mišljenja može stvoriti zabunu. Može biti teško voditi kada svi misle da znaju više od nekoga drugog. Danas se pritajio.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Osmica pehara, obrnuta

Osjećaji mogu biti složeni i teški za snalaženje. Dakle, danas, umjesto da razmišljate naglas i govorite sve što vam padne na pamet, pogledajte unutra i prvo razumite sebe kako biste lakše suosjećali s drugima.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Osmica pentakla, obrnuta

Obavili ste sve svoje treninge i pripreme. Sada je važno uzeti ono što ste naučili i primijeniti to. Čak i ako niste dovoljno samopouzdani ili spremni, mali korak prema prakticiranju onoga što ste naučili dobro će vam doći.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: petica pentakla, obrnuta

Naučiti upravljati proračunom i prevladati neuspjeh nikada nije lako ni zabavno. Stoga se oslonite na prijatelje koji se razumiju u financije ili tražite profesionalce koji bi vam mogli dati savjet.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Kralj štapova, obrnuto

Potreban je samo jedan mali korak u pravom smjeru da biste vidjeli brzo poboljšanje. Ali, s druge strane, malo skretanje može napraviti veliku razliku u vašoj trenutnoj situaciji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Mjesec

Vjerujte svojoj intuiciji. Kada se netko ili nešto čini nejasnim, postoji velika vjerojatnost da ćete dobiti više informacija. Možda još nemate sve činjenice, ali stići će u pravo vrijeme. Budi strpljiv.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Carica

Tvoja ljubav prema drugima izlit će iz tebe. Iz vas će isticati nježnost i brižnost s prijateljima, obitelji i društvenim vezama. Upotrijebite svoje srce i dopustite sebi da u potpunosti utjelovite svoju energiju.