Ako ste Bik, Rak ili OVAJ znak imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 30. april

Ako ste Bik, Rak ili OVAJ znak imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 30. april

29 travnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Danas je dan kada u potpunosti ispunjavate svoje osjećaje. A to znači, Biče, da ste, ako ste zaljubljeni, spremni podnijeti svoja osjećanja do kraja. Niste više zainteresirani za “sporo kretanje”; želiš ono što je tvoje i ono za što vjeruješ da je tvoje je osoba s kojom si već neko vrijeme.

Voli vas i pokazao su je da je, doista, pravi. U životu nemate vremena za lažne nade ili privremene ljubavnike; želite biti smireni i predani, a s Mjesečevim sekstilom Venerom na nebu, bit ćete nadahnuti da izrazite svoje osjećaje u prvi plan, i to na najiskreniji način koji možete prikupiti. Vi ste danas sto posto ‘prvak’; hrabri ste i iskreni, a vaš će partner pažljivo odgovoriti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Slično prognozi Bika, i vi ćete danas osjetiti snagu Mjeseca u sekstilu Venere na način da ćete poželjeti sklopiti dogovor, jednom zauvijek. To znači da ako ste vi i vaša ljubav, vaš izvanredni partner petljali oko ideje vezanosti, tada ćete im tu ideju danas predstaviti kao ultimatum.

Za vrijeme mjesečevog sekstila Venere niste raspoloženi za polovične mjere; želite sve i vaše današnje iskustvo bit će usmjereno na osiguranje te ideje. Nemate strpljenja za ‘svirajmo na sluh’. Igrali ste na sluh, sada je vrijeme za reality provjere i akcije. Vjerujete da će vaš partner slijediti primjer, ali možda ćete ga morati malo udariti nogom u stražnjicu kako biste ga natjerali da se prijavi. Ipak, u svemu, on će imati koristi, kao i vi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ono što je u vašoj glavi više ne može ostati cerebralno; želite stvoriti stvarnost sada, a voljni ste to početi činiti danas. Ono na što se ovo odnosi je vaša potreba da svoju vezu učinite otvorenom, ekskluzivnom i obećavajućom. Niste više zadovoljni sjediti i čekati da oni naprave potez.

Ako morate, onda ćete to učiniti sami, a to znači da ćete u tranzitu Mjesečevog sekstila Venere prići voljenoj osobi i reći joj da vam se treba posvetiti svim srcem ili prošetati.

On će, naravno, prihvatiti priliku da provede život s vama, tako da nema brige po tom pitanju. Ono što je potrebno je vaš pogon i vaš osjećaj kontrole; vi ste ovdje potrebni kako bi ovaj odnos krenuo naprijed, a uspjeh ćete postići ako uložite trud.