ŠKORPIJA – Mjesečni horoskop za MAJ! -Pripremite se na buran mjesec, ali ipak ćete u konačnici biti zadovoljni!

ŠKORPIJA – Mjesečni horoskop za MAJ! -Pripremite se na buran mjesec, ali ipak ćete u konačnici biti zadovoljni!

28 travnja, 2023 0 By Admin

Drage Skorpije, saznajte sto vas očekuje u mjesecu Maju na planu ljubavi, posla karijere, financija, zdravlja, a donosimo poseban dio horoskopa koji se odnosi na one osobe koje se bave nekim profesionalizmom, kao i za studente. Takodjer vam otkrivamo koji će vam dani u mjesecu pogodovati, kao i one koji će vam manje pogodovati. Saznajte da li će mjesec Maj ispuniti vasa očekivanja i sto vam zvijezde poručuju…

 

OPĆENITO

Ovog mjeseca ćete pronaći pomiješana zbivanja u pogledu svoje karijere i cjelokupnog života. Moraju meditirati kako bi pronašli mir u raznim aspektima svog života. Najbolja stvar ovog mjeseca je što vam može pružiti dobre vijesti kod kuće i mirnu atmosferu. Ali odnosi s braćom i sestrama mogu biti donekle izazovni, to će biti teško i može dovesti do nekih nesporazuma. Nakon sredine mjeseca na vašem radnom mjestu mogu se pojaviti sitni problemi. Možda postoje neki problemi sa šefom i kolegama. Također, planeti mogu donijeti neke neočekivane vijesti. Ovaj mjesec može biti pozitivan za vas, ali na temelju odnosa s članovima obitelji možda ćete čak htjeti kupiti zemlju ili kuću, imanje itd. Financijski zajmovi mogu biti sankcionirani. Neke sretne prigode moguće su kod kuće. Planeti će vam pomoći da dobijete savjet od starijih i riješite probleme s obitelji. Zdravlje i posao bit će u prosjeku, a studije mogu predstavljati i neke izazove. Budite strpljivi i marljivo radite.

 

 

LJUBAV

Ljubav može biti dobra u prvoj polovici mjeseca, ali nakon sredine mjeseca stvari mogu postati izazovne. Prednost ćete dati ljubavi nad poslovnim životom. Ali mogu biti neka pitanja, posebno novčanim. Planeti vam mogu dati smjelost i mogu vas usmjeriti pravilno. Također će vas natjerati da oprostite članovima svoje obitelji zbog svih problema koje su uzrokovali u prošlosti, pa ćete zrelo razmišljati, a ovo će vas učiniti dobrodušnom osobom. Koristit ćete se pažljivim izražavanjem ljubavi ovog mjeseca.

 

FINANCIJE

Shvaćate vrijednost novca ovog mjeseca jer će vam protok novca fluktuirati, ali prihod će biti ostvaren komunikacijom s inozemnim, ali i domaćim klijentima. Možda se bojite trošiti jer ne želite bankrotirati. Planeti vam daju smjelost i priznanje na poslu i dat će vam neočekivanu snagu. Ali možda imate nekih financijskih problema sa svojom braćom i sestrama, a neki imovinsko-pravni problemi mogu doći sada, ali to se može riješiti Božjom milošću. Može postojati određeni pritisak na vas da ulažete u imovinu s članovima svoje obitelji, a to može dovesti do nesporazuma.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2